Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    33
  • comments
    100
  • views
    27819

Anette på kjeltringjakt!

Sign in to follow this  
Guest

399 views

Hmm, ja. Man kan si at hele dagen min idag egentlig har vært litt merkelig. Jeg kan neven til som massemissunnelse av meg i kantina ( wtf, jeg er ikke så smart som de rundt meg skal ha det til.. ) eller nestenulykke ( Trodde jeg skulle drepe meg og tre av mine beste venninner, kom ikke så fort at det gjorde noe. Var absolutt under 80 som er fartsgrenser der. Men en kombinasjon av brøytekant, sol, venninne som satt i veien og blindsone gjorde at jeg ikke så det pickupen som kom fra høyre og plutselig hyyylskrek alle i bilen og jeg bremsa som bare f'en og så en bil rett foran meg. Hadde sett først til høyre, og deretter så jeg til venstre mens jeg gasset på ut av krysset på en måte. Men det gikk heldigvis veldig bra, ekkelt var det uansett.. :/ )Så forløp dagen seg rolig videre, jeg var med da søstern øvelseskjørte for første gang og vi hadde familieselskap osv. Hun ble seksten idag. Etter gjestene dro satt jeg meg ned og gjorde alle matteleksene, norskleksene og matteinnlevering. Så ville pappa ha hjelp til å sende en link til overvåkningskameraet vårt til en som jobber for de. Da ser jeg at det er noen der, og han er ikke bare der nei. Han stjeler diesel. Dette er et stort problem for tiden og det er somregel Øst-Europeere som gjør det uten at jeg skal generalisere det for mye. Pappa hiver seg på telefon til onkel mens han kler på seg og er på vei ut, mamma minner på om at han har tatt seg noen øl men jeg er allerede på vei for å være med som sjåfør. Ute i garasjen plukker pappa med seg en stor hammer/klubbe ting og vi kjører avgårde. Mamma ringer og er helt freaka ut fordi det er minst tre menn der. Vi ankommer akkurat samtidig som onkel og sammen stormer han og pappa inn i pukkverket. Hjertet mitt hamrer og jeg er ganske drittnervøs der jeg sitter med sentrallåsen på i bilen og venter. Jeg ser at to stykker løper og forsvinner inn i skogen. Pappa kommer bort til bilen og jeg gir han telefonen sin så han ringer politiet. Sammen har pappa og onkel fanget han ene. De prøvde alle å løpe opp en grushaug og da grep pappa tak i han bakerste og trua han på livet med hammer/klubbe-tingen. Ikke det at han skjønte hva pappa sa, men han skjønte vel at han hadde en tung gjenstand og at han var dritt lei å bli stjelt fra og passe forbanna. Han prøver å røre seg litt, men onkel tupper litt han hardt i låret så resten av tiden er han snill som et lam. Jeg kjører utover mot Drammen for å se etter Øst-Europeiske biler men ser ingen, etter sporene å dømme skjønner vi senere at bilen med fjerdemann har kommet fra svelvik og så kjørt mot svelvik sentrum igjen.Etter ca tyve minutter kommer politiet, da fikk søstern med seg at ting skjedde og tok snapshots med overvåkningskameraet:20060307_21-58-55.jpg20060307_22-00-16.jpg20060307_22-00-17.jpg20060307_22-00-20.jpgPolitiet virket ikke særlig engasjerte i saken, Svelvikpolitiet er derimot svært opptatt av Dieseltyverier fordi det, som nevnt tidligere, er et stort problem i området. Men de tar med seg den tyven vi fikk fanget og kjører avgårde: 20060307_22-05-23.jpgSå det var altså min dag, spesiell men spennende..

Sign in to follow this  


7 Comments


Recommended Comments

Konge! Likte spesielt bildene. Minner meg om slike VG tar med i trykken en gang i blandt ;)

 

Kan tenke meg at adrenalinet pumpet når jakten var i gang. *ville vært med* :p

Share this comment


Link to comment
Konge! Likte spesielt bildene. Minner meg om slike VG tar med i trykken en gang i blandt ;)

 

Kan tenke meg at adrenalinet pumpet når jakten var i gang. *ville vært med* :p

 

Ja jeg likte igrunn bildene jeg og, derfor de er med. ;)

 

Og det pumpet skikkelig, blir ikke like spennende refortalt men det var veldig spennende akkurat da. :)

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...