Gå til innhold

Trenger div alkoholer! Ikke til drikking


Anbefalte innlegg

Heisann.

 

Jeg prøver å få tak i noen alkoholer men finner lite med info på nettet om de jeg er ute etter... Det jeg vil ha er:

 

- Everclear 190 proof

- Isopropyl Alcohol

- Ethyl Acetate

- Propylene Glycol

 

Hvis noen veit om noen plasser jeg kan kjøpe vekt om kan veie 15mg - 250mg også så hadde det vært fint :) Enten fra nett eller i buskerud en plass

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kan opplyse deg om at Everclear er ulovlig å importere til Norge, da den har høyere alkoholprosent enn 60%. Den vil derfor regnes som narkotika, etter norsk lovgivning. De andre vil være vanskelig å kjøpe som privatperson i Norge. Bestille slike ting fra nettet, er neppe lovlig.

 

Ut fra de alkoholene du ønsker å skaffe deg, er det 1 eller flere av understående valg jeg anser som sannsynlig at du ønsker å bruke det til:

 

1. Produksjon av narkotika.

2. Produksjon av sprengstoff.

3. Hjemmelaget tobakk.

4. Hente ut ren koffein fra koffeinpiller.

Lenke til kommentar

OK, da er nok everclear ute av bilde...

 

Det jeg skal bruke det til er... HÅR! :p Jeg trenger PG'n + 1 av de 3 andre alkoholene, men nå har jeg vel bare 2 valg igjenn. Det er for RU58841, er en forumthread om RU på dette forumet. http://www.hairlosstalk.com/interact/viewtopic.php?f=23&t=54597&start=0

 

Threaden som fikk meg til å vurdere RU. http://www.hairlosstalk.com/interact/viewtopic.php?f=30&t=60727&start=0

 

Går forøverig på minoxidil og folligen og det virker. Det ER faktisk mye man kan gjøre som funker hvis man vil ha håret sitt lengre/har mista litt og vil ha tilbake litt

Lenke til kommentar

Isopropyl Alcohol får du kunn fra polet, og der trenger du lisens/tillatelse for å kjøpe.

 

Men du kan gå til Coop Bygg og kjøpe Blårens. Har høy innhold av Isopropyl. Jeg bruker det til å rengjør PC og andre elektisk utstyr.

 

 

PS

Jeg ser du linker til hårtap sider. Om dette dreier seg om å finne løysning å hindre hårtap så kan jeg anbefale at du kjøper B-kompleks og Q10 tabbletter.

 

En i famlien mistet mye hår, og fikk måne. Han startet på Q10 og B vitaminer, og den vokste inn igjen.

 

Etter å personlig sett på hans resultater har jeg også begynt med det. Har etter 2mnd sett små hår begynner å vokse inn. Virker lovende!

 

Du kan også snakke med lege om det, de har bedre tilgang til sikklig middler enn at du skal blande sammen et heksebrygg.

Endret av AvidGamer
Lenke til kommentar

Blårens inneholder andre ting også så da tørr ikke jeg å massere den inn på skallen :p Har nok like tro på vitamingreiene dine, det er genene og ikke vitaminmangel som er feilen hos meg, men takk for tipset.

 

Flin. Ja, det var planen :) Det er testa av mange folk i årevis så akkurat de kjemikalene der er trygge å mikse på egenhånd

 

Bare Ethyl Acetate igjenn da, får se om jeg finner noe info om det.

Lenke til kommentar

Man får kjøpt 100% ren isopropanol som kondensfjerner på bensinstasjoner. Står på flaskene hva slags sort det er, og styrke. Isopropyl kan navngis på flere måter: http://en.wikipedia.org/wiki/Isopropyl_alcohol - men jeg vil anbefale rent ethanol istedet. IPA er hardere mot huden enn ethanol, og lukter helt forferdelig. Er jo relativt uproblematisk å få tak i ren nok ethanol om du ikke har noe imot å bryte loven. En god hjemmebrenner nærmer seg everclear i styrke.

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Propylene_glycol Propylene glycol fins i diverse hudkremer og annet. Så vidt jeg vet skal det være mulig å skaffe det rent på apoteket. Fins også i 50ml-pakker på diverse nettbutikker, f.eks her: http://webshop.nettbaat.no/storefront.php?pid=4076

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...