Gå til innhold

RPG spill lignende Mass Effect / KOTOR


Anbefalte innlegg

Det jeg mente er at KotOR2 og NWN2 er langt bedre tekniske enn forgjengerne. De ser bedre ut, har bedre gameplay og alt det der. Dessverre har begge to svært kjedelige historier, kjedelige folk og så videre, så jeg gikk fort lei begge to. Det beviser bare en gang for alle at spill med dårlig grafikk kan være langt bedre enn spill med bra grafikk. ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nå ble jeg nødt til å finne fram KoTOR2 og installere det igjen. Et av de få spillene jeg har som jeg nesten ikke har brukt tid på i det hele tatt. Det kjørte rimelig dårlig på den PC-en jeg hadde da jeg først kjøpte det, og jeg synes det gikk fryktelig tregt framover. Siden fant jeg det bare aldri fram igjen.

 

KoTOR1 kjørte jeg gjennom på Xbox, men det holdt med én gang.

 

Hadde også alvorlige problemer med å komme skikkelig i gang. Gruvestasjonen du nødlader på i starten forsøker å låne fra space-horror-sjangeren, noe som i og for seg kunne vært interessant om kotor-motoren bare hadde vært litt mer fleksibel, og når du endelig kommer deg videre tar det en stund før det etableres noe klart mål. Problemet med (eller styrken til) kotor 2 er at det belønner spilleren med karakterutvikling, som foregår ved å snakke med mannskapet ditt mellom oppdragene i et forsøk på å øke innflytelsen du har på dem. I starten av spillet har du ganske enkelt ikke nok samtalepartnere, og de du har reserverer seg i tillegg for å gi viktige opplysninger, til at du vil føle noen fremgang.

 

thecrow77: Tja... Jeg opplever det Avellone driver med som forfriskende, men hver sin smak. Karakterene hans kan kanskje virke litt for konstruerte, men jeg liker at han forsøker å gi historiene sine flere dimensjoner samtidig som han også tydeliggjør på at han lager spill. Han er kanskje ikke spillverdenens Alan Moore, til det henger han seg for mye opp i konvensjoner fra film og litteratur, men i sitt medium befinner han seg like fullt i en egen klasse.

Endret av impywimpy
Lenke til kommentar

Du kan jo ta en titt på Fable. Det er et rimelig åpent rollespill med en enda mer aktiv "karma"-løsning enn hva for eksempel Knights of The Old Republic og Mass Effect har, selv om rollespillelementene ikke er like sentrale. Det koster heller ikke mange gullpengene på Steam :)

 

 

Gameplay-film.

 

Spill nummer to i serien kommer i oktober, i tilfelle du skulle få sansen for eneren.

Endret av Odesseiron
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...