Gå til innhold

programmeringsverktøy


bcorny

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg og et par andre hadde et prosjekt på gang for et firma i Bergen for et års tid siden. Utviklet en drøss med applet's. Da stod valget til slutt mellom Visual J++ 6 og JBuilder 4. Det endte opp med at vi brukte JBuilder. Generelt så er JBuilder kanskje litt mer tungvint å sette seg inn i enn J++, men når du først får taket på det er programmet genialt.

 

JBuilder har bedre muligheter for programmering opp mot databaser enn det J++ har. Og virker i det hele tatt som en mye større og kraftigere pakke enn J++.

 

Eneste minuset med JBuilder etter min mening er at det er skrevet i java, og er derfor en god del treigere enn J++. Hvis du har planer om å benytte verktøyet på en PC mindre enn Pentium II 333Mhz, bør du bare glemme det og gå for J++ i stedet.

 

[ Denne Melding var redigert av: copycatz på 2002-01-14 17:44 ]

Lenke til kommentar

Du sier ikke hvilket programeringsspråk du skal benytte, men jeg regner med at det er Java siden du nevner JBuilder. Jeg har brukt JBuilder i et prosjekt vi hadde på HIST i fjor. JBulider er et bra verktøy men det har meget stor minnelekasje. Etter en del kompileringer så har den gjort beslag på mye av RAMen og du må restarte JBuilder. Jeg vil anbefale JBuilder i kombinasjon med et program som heter JCreator, som er et meget bra verktøy. Bruke JBuilder til å lage det grafiske grensesnittet og JCreator til å lage de egendefinerte klassene. Du finner JCreator på http://www.jcreator.com.

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-01-16 03:10, Langbein skrev:

Hvis du må velge en av disse ville jeg helt klart gå for jbuilder. Men av alle Java-pakker er VisualCafe den desidert råeste. Funksjonsmessig omtrent på nivå med jbuilder, bare mye raskere! Jbuilder er som nevt lagd i Java, mens VC er native win32. Knallprogram!!


 

Jeg kikket litt på sidene til VisualCafe... Har de ikke en gratis versjon?

Lenke til kommentar

Det har vært litt fram og tilbake med dette programmet, først var det Symatec som lagde det, så var det Webgain (www.webgain.com) som tok over.

 

Det hadde en gratis-versjon før, men nå ser det ut til at de har kuttet den ut.

 

 

Dette er tatt fra sida deres:

----------------------------------------------------

WebGain VisualCafé™ Standard End-of-Life Notification to Customers

 

As WebGain continues to build on its strong foundation of tightly integrated end-to-end e-Business development solutions, WebGain is pleased to announce that it is updating its line of award winning Java development tools to provide an even more effective array of solutions to Java developers.

 

Effective January 3, 2002, to better solidify WebGain’s focus on enterprise level Java development, WebGain VisualCafé will be available in Expert and Enterprise editions only.

----------------------------------------------------

 

 

Dette høres jo rimelig dust ut, de skryter av at de har kuttet ut den rimeligste versjonen, noe som jo er veldig synd for hobby-programmerere!! De andre to versjonene tror jeg koster flesk.

 

 

[ Denne Melding var redigert av: Langbein på 2002-01-16 18:33 ]

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-01-16 18:32, Langbein skrev:

Dette høres jo rimelig dust ut, de skryter av at de har kuttet ut den rimeligste versjonen, noe som jo er veldig synd for hobby-programmerere!! De andre to versjonene tror jeg koster flesk.


 

Tjah... Flesk er visst bare fornavnet...

 

Enterprise koster kr. 33043.068,

Expert koster 10921.0139.

 

Men det virker som man fremdeles kan kjøpe Standard til kr. 1120.104...

 

Puha...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...