Jump to content

A_N_K

Medlemmer
 • Content Count

  2196
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Ikke kommet så langt som til å prøve ennå, men mange takk!
 2. Kan noen si meg om det er mulig gjennom Win32 API å få tak i ikonene som Explorer bruker for å indikere filtype, for Python-filer for å nevne et eksempel? Har en Qt-widget for å inspisere visse filer, men skulle gjerne hatt noen passende ikoner også.
 3. For de som allerede liker High On Fire, skulle man tro Sleep var verdt å sjekke ut? De andre medlemmene i Sleep dannet jo også etterhvert Om.
 4. Takk. Det er stort sett det jeg har funnet ut, men kan du si meg om det kan skape trøbbel med MinGW-bygde ekstensjoner som bruker msvcrt.dll (altså den gamle versjonen)? Qt insisterer jo på å bruke MinGW, og jeg bruker PyQt4. Jeg skal forresten se å legge inn VS2003, virker som det er like greit.
 5. Er det noen som kan bidra med noen tips når det gjelder bygging av Python-ekstensjoner på Windows, spesifikt med distutils? Jeg har lagt inn Visual Studio, men når jeg prøver å kjøre et setup-skript (med alle VS-variable satt i shell) får jeg en lite informativ feilmelding: error: The .NET Framework SDK needs to be installed before building extensions for Python. Skal ikke distutils funke med VC++? Er det evt. enkelt å bruke MinGW istedet?
 6. Kan noen anbefale meg en god bok om testdrevet utvikling, helst ikke knyttet til noe spesifikt språk? Jeg skulle gjerne lært mer om prinsippene bak denne formen for verifisering av programmer, og konkrete teknikker folk benytter seg av.
 7. Jeg ville heller inspisert '__dict__'-attributten til tester-klassen, når du bruker 'dir' tas alt med, arvede attributter, instansattributter ..
 8. A_N_K

  Gay for Johnny Depp

  Kjenner bare til navnet fra før, som for øvrig er genialt :]
 9. Stiller du ikke BPM til høyre i det såkalte transportvinduet, hvor du har play-knappen osv.?
 10. Selvfølgelig, men det var ikke intensjonen å lage noen diskusjon ut av det.
 11. Noe jeg satte pris på i München var fraværet av sentimentalitet, i skildringen av Avner og laget hans, slik jeg oppfattet det i alle fall. I tillegg synes jeg filmen var et svært godt stykke håndverk. Edit: Bare så det er klart, uttaler jeg meg kun om mitt høyst subjektive forhold til filmen. München er min personlige favoritt blant Spielbergs filmer, det er ikke dermed gitt at andre trenger å dele mitt syn.
 12. Ser ut som vi har ulik oppfatning.
 13. Du har et poeng, men jeg synes denne filmen viste en grad av modenhet som ikke har slått meg med tidligere filmer av fyren. Nå skal det sies at det begynner å bli en stund siden jeg så Schindlers Liste.
 14. Synes filmen var knallbra, må si meg enig med en eller annen anmelder som ytret at Spielberg endelig har blitt voksen. Det skadet heller ikke at filmen var riktig lekker å se på.
×
×
 • Create New...