Gå til innhold

erfaring med netthandel


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Husk at en god emnetittel skal beskrive eller oppsummere hvilket problem du har - ikke at du har et problem. En god emnetittel skal heller ikke kun bestå av et produktnavn.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men p_report.gif gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet..)

Lenke til kommentar

Den siden syntes jeg virket ganske luguber. F. eks. er den ikke en gang ferdig f. eks. her

 

For det andre sier de ikke noe om hvor de sender i fra. Dog sier de

Alle priser er eks. Norsk mva siden vi sender til flere land.
Frakt er med EMS Ekspress som inkluderer forsikring opp til 1000kr. Forsikring utover dette koster 50kr per 1000kr forsikret verdi.

EMS er vell postvesenet i Taiwan.

 

Selger er ikke ansvarlig for tariffer, import begrensinger, tollavgifter, moms og andre reguleringer som gjelder utenfor Japan. Det er kjøper's ansvar a betale eventuelle kostnadder krevet av regjeringer og vare klare over begrensninger i landet han eller hun mottar produkter.

 

Ergo må man regne meg å plusse på mva og fortollingsgebyr på varene.

 

Et par andre ting jeg reagerer på:

Risiko for tap og skade går over til Kunden i det øyeblikk selger har sendt produkt.
Med unntak av 6.4 skal ingen produkter returneres om ikke:

.....

(f) Kunden returnerer produkt på sin egen bekostning, som gjelder moms og avgifter samt sending.

Alle produkter selges "as is" og selges PRIVAT, selger tar ikke på seg ansvar for skader som måtte skje på grunn av bruk av produkter kjøpt på denne siden.
Endret av cyclo
Lenke til kommentar

:!:

 

I følge det Cyclo har klart å grave opp, så virker jo den butikken utrolig lite seriøs.

 

Ville aldri handlet der, selv om de er best på pris (de er for øvrig ikke det engang). Ikke bare fordi de virker useriøse og gir mye dårligere vilkår enn norske butikker, men fordi de er stasjonert i utlandet med alle de ulemper det medfører (og det er ganske mange).

 

Så til trådstarter: Sånne butikker er det bare å holde seg unna.

 

Og om man enda ikke er overbevist; Ettersom man må legge til moms på varene, så blir det på de fleste varene faktisk dyrere enn om du kjøper norsk modell i Norge. Blant annet koster D700 over 20.000 kroner inkl. mva, men uten tollgebyr og frakt. Samme kamera får du til under 20.000 kroner i Norge, og det er til og med norsk modell hvis du kjøper fra en seriøs forhandler. Det samme gjelder D3 og D300... dyrere på denne siden enn i Norge.

Endret av Super8
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...