Gå til innhold

Buzzerbeater B-Ball simulator


Anbefalte innlegg

Har du det som skal til for å bygge et vinnerlag?

 

BuzzerBeater er et nettbasert basketballspill som lar deg møte andre lag og spillere fra hele verden. Slå motstanderne i serien eller utfordre andre til kamper. Legg inn strategi etter studier av motstanders kampstatistikk. Beveg deg utover fantasien og hold laget i gang!

 

Bring laget ditt til en topplassering. Deretter kan du fortsette oppover i seriene i BuzzerBeater og nedkjempe lag fra hele verden. Ingen nølen. Det er deg og laget ditt mot 26653 motstandere som lengter etter å presse dere ut av hallen.

 

Realistisk basketballspill. Spill det mest avanserte nettbaserte basketballspillet som noen gang er tilbudt dere. Følg kampene direkte på skjermen.

 

Du er laglederen. Du velger ut spillerne og trener dem slik du ønsker, og dertil bestemmer du taktikken, bygger ut arenaen når det trengs og trekker opp en superstjerne etter å ha speidet på ham hele sesongen. Du sitter i førersetet!

BuzzerBeater sover aldri, så hvorfor skulle du? Registrer deg som bruker nå og spill mot de beste laglederne i verden - og husk at det er gratis!

 

Buzzerbeater

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...