Gå til innhold

Goopen kom litt utenfor [LØST]


*M*

Anbefalte innlegg

Når jeg demonterte PC'en og skulle ta ut CPU'en så kom det litt goope/kjølepaste på den lille grønne kretskort biten, neden for det opphevede området. Kan dette skappe problemer når jeg skal bruke den igjen?

 

*Edit*: CPU'en er E8500.

Endret av *M*
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvilken type pasta var det? Sølte selv en mikroskopisk dråpe på et grafikkort en gang, det gikk ikke bra. Med mindre du vet at pastaen overhodet ikke er strømledende så må du vaske det vekk så bra du overhodet kan med isopropanol eller lignende. Det skal ingen ting til for å korslutte noe.

Lenke til kommentar

Var Artic Silver 5 jeg brukte (sølv pasta), burde jeg kjøpe Artic Clean eller skaffe isopropanol? Kan jeg bruke en Q-tips til det? Vedlagt bilde så dere kan se hvor goopen kom utenfor.

 

Kan jeg skade hovedkortet hvis jeg nå ikke får det rent nok og den tar dagen når jeg skrur på maskinen?

post-153414-1217718842_thumb.jpg

Endret av *M*
Lenke til kommentar

AS5 er svært strømledende. Hvis du ikke har isopropanol så kan du kjøpe det først som sist. Bruk rikelig med isopropanol og noe å gnikke med (for eksempel en q-tip) til du er sikker på at alt er 100% borte. Propanolen vil ikke skade noen av komponentne dine, så ikke vær redd for å bruke for mye.

Lenke til kommentar

Kjøpte et kit med artic clean idag, gjort rent cpu'en så godt det går. Hadde rent litt ned på de gule kontakt overflatene under cpu'en også, men det er rent nå. Regner med at Isopropanol/Artic Clean ikke kan skade noen av kontaktene? Brukte Q-tips til rengjørings jobben, kan små mikroskopiske rester fra Q-tipsen skade cpu'en m.t.p at bomull antener ved lav temp?

 

Lurer også på veldig om hvis rengjøringsjobben ikke var god nok kan jeg skade hovedkortet når jeg skrur på strømmen?

Endret av *M*
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...