Gå til innhold

klarer denne pc å dra wow helt fint?


Anbefalte innlegg

noen sier at den drar wow fint og andre sier stikk motsatt..? hva mener dere?

 

Abit NF7-S V2.0 HK med en Cpu AMD XP 2600 Barton.

Dette hovedkortet Støtter alle type socket (A) Cpu`s opp til XP3200.Minne er en Twinmos 512 MB og en 256 MB = 768MB (pc3200).

HK støtter pc 2100,2700 og 3200 minnebrikker...

Skjermkort som står på dette systemet er et

Powercolor Ati Radeon 9800 pro (128Mb).

Det står en 20 GB Master og en 250 GB Slave hdd

Netgear 100/10 nattverkskort

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er vel ikke akkurat et optimalt system, men har spilt wow på slappere maskiner enn det der. "Helt fint" er jo litt relativt, du vil nok ikke kunne spille med høyeste settings, men skal gå greit om du gimper grafikken en del.

 

Men kanskje installere wow på 250 gig disken? Kan bli trangt på den på 20 gig, om det er systemdisk og. Lønner seg ikke å fylle den helt, men heller la det være litt plass til swap-fil.

Lenke til kommentar

Det vil hakke ganske kraftig flere steder i BC, spesielt når det er mange spillere i nærheten. Du bør avsluttet alle andre programmer når du spiller, siden 768Mb ram er i minste laget og det siste du vil er å gå tom for ram mens du spiller. Av samme grunn bør du bruke minimalt av addons. Skjermkortet henger heller ikke godt med, og nettop derfor vil du nok ikke kunne unngå hakkingen når det er mange andre i nærheten.

Lenke til kommentar

Hvordan vil WoW kunne kjøre på nyinskaffet laptop leid ifra skolen?

HP Compaq 6530b (?)

 

Blant specs går det i:

 

- GMA X4500 (Integrert)

- 2GB RAM

- 250GB HDD

- C2D (2.2Ghz 2.4Ghz kanskje)

 

 

På min nåværend (2Ghz T7200, 2GB RAM, 7600GT 256mb skjermkort - klarer jeg ikke å kjøre absolutt full grafikk, med endel andre characters på skjermen, uten at det begynner å lagge.

Endret av Choloz
Lenke til kommentar

I Azeroth, vil stort sett alle maskiner greie å kjøre wow greit.

 

I outlands, er det straks værre, makan tel fps drop for "low-end" skal du lete lenger etter, outlands er grafisk tyngre enn azeroth, og jeg kan ikke annet enn tenke hvor mye "tyngre" wotlk blir når det kommer, til tross for at det er "azeroth'ish".

 

OM skjermkorte har 256 eller mer dedikert minne, går det stort sett greit i outlands på middels settings kan jeg tenke meg (hp dv9312eu gjør det dårlig, men det kan være Herr Windows Vista's feil *søppel os*)

Lenke til kommentar

Har en Packard bell pc med 1gir ram 2,4 GHz prosessor og eit ATI radeon 9550 med 250mb ram som lagger i wow, har aldri mer en 15 fps (selv i azeroth) og når jeg logger inn/tar portal så ser jeg ingenting annet en skyggene til andre og bygninger. men det merkeligeste er at den klarer dra CSS på high med liten/ingen lagg. klarer også dra WiC med "litt" lagg men fortsatt spillbart. og den pleide dra Wow bra før uten lagg med alt på fult, tid for formatering?

Endret av KolonD
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...