Gå til innhold

Nytt "gratis"-abonnement fra Tele2, Tele2 Sheriff


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg hoppet på dette Sheriff abonnementet i sommer. Jeg er en gjennomsnitts bruker av mobil, og jeg har aldri mottatt en faktura eller epost fra tele2 etter at abonnementet ble åpnet. Jeg ringer helt vanlig. Helt utrolig. Jeg har alltid hatt en leveregel om at når ting høres for godt ut til å være sant, så er det som oftest det.... Men tydeligvis finnes det unntak. Jeg har 175 kr i "gratis" ringe tid, og dette kan jeg nok takke MTU for. Konkurransen lenge leve!

 

Men tele2 kan vel umulig tjene penger på dette :hmm:

Lenke til kommentar
Ikke hørt noe som helst fra dem, altså, kash? Drøyt! Kan man bruke beløpet på MMS og nettsurfing på mobilen også?

Ble litt usikker nå, finner ingen info noen sted. Min mobil er en e61, den har ikke kamera, så jeg har nok aldri sendt MMS. Men jeg har brukt mobilnett til å laste ned epost, selv om det vanligvis har skjedd med trådløst nett.

 

Eneste jeg har mottatt fra Tele2 er velkomstmelding på epost, må se om jeg kan finne papirene som fulgte med simkortet.

Lenke til kommentar
4. PRISER

Priser for de enkelte tjenestene følger av den til enhver tid gjeldende prisliste. Prisene er tilgjengelige på Tele2s hjemmeside www.tele2.no. Tele2 har rett til å foreta endringer i prisene. Ved eventuelle endringer til ugunst for Kunden skal Kunden varsles minst en måned før endringen trer i kraft. Endringer av prisene kan likevel gjennomføres med kortere varsel dersom det skyldes en økning av offentlige avgifter, herunder en økning av merverdiavgiften. Utenfor forbrukerforhold kan prisene også endres med kortere varsel dersom det skyldes endringer av avgiftene fra underleverandører, endringer i valutakurser, offentlige pålegg, skatter og avgifter eller andre lignende omstendigheter som påvirker Tele2s kostnader i forbindelse med tjenesten

 

jeg har ikke mottatt varsel... ;)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...