Gå til innhold

Tråden for oss som spiller Runescape! :)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Grattis guys. Snart 99 nå ja.

 

Selv ble jeg tidligere idag 98 defence, og driver på videre til 99. 900K igjen nå. Bandits+Bunyip = sant. Jeg så en hel film uten å være tilstede. ;) Måtte selvfølgelig inn å skifte bunyip, men utenom det - ingenting! :D

 

Jeg elsker AFK-trening, og jeg har stor tro på at jeg kommer til å trene ranging også på denne måten. Samt magic også.

 

Noen som har noen gode tips til å trene mage fra 96->99? Vær så snill, ikke si high alch. Det skjer ikke. Da kaster jeg heller stun for å si det slikt. ^^

Lenke til kommentar

String Jewellry, Ccola.

 

Kjøp "Gold Amulet" (UNstrung, altså bare en liten klump med gull) på Grand Exchange. Ha på deg en Mud Staff og 2 Astral Runes per Gold Amulet, så er det bare å stringe i veg. :) Det er ca 140-160k Magic xp/time pluss ca 10-12k Crafting xp/time. Du kan selge det ferdige produktet til "Rouge Trader" i Varrock etter å ha gjort Summer's End. Hvis du ikke har gjort den kan du bare selge amulettene til en venn som har gjordt den så han/hun kan selge de. :)

 

Og det beste er at det 1 klikk per inventory :D

Lenke til kommentar
96/99 wc! Og jeg innså nettopp hvor GENIALT det er å farme herbs.

 

Du som er.. Sondre1995 (eller et eller annet nittitall)? :p

Ja, herbs er genialt. Har tjent rimelig mye på dem, jeg farmer daglig papaya, maple osv. og holder økonomien oppe med å fishe (monkfish, jeg slipper å følge med)+herbs en gang i ny og ne. Kjempelett. ^^

Lenke til kommentar
Haha, sjekk dette da:

 

[All] exp gains for ilsaldur in last 1day: Overall +1,110,015 | Def(98) +830,932 | 7HP(99) +276,453

 

Det vil altså si at jeg har trent 830K def XP, og 270k HP xp siste døgnet. ^^ Jeg sier det igjen. God bless afk-trening. :D

 

Lag en guide på denne bandit afk-treningen din da! :D Du har skrevet litt om det før, men bunyip var blant annet ikke nevnt. Er det nok, eller trenger man Guthans/SGS i tillegg?

Lenke til kommentar

Taslee, my good man! Disse "guidene" - treningsguidene. Er det noe du har funnet ut selv, eller som du bare har plukket opp etterhvert?

 

Iallfall, vet du om en god "guide" fra 77-> ranging? Jeg vurderer å stille meg hos bandits med broad bolts, og afk'e det også. Men jeg er usikker på om det er god xp i det hele tatt.

 

---

 

090424024254.png

 

Tok altså knapt en dag fra 97->99 for min del med defence. ^^ Nå står mage for tur. ;)

Lenke til kommentar
Lag en guide på denne bandit afk-treningen din da! :D Du har skrevet litt om det før, men bunyip var blant annet ikke nevnt. Er det nok, eller trenger man Guthans/SGS i tillegg?

Det er ganske enkelt egentlig. :)

 

Grunnen til at jeg ikke nevnte bunyip før, var siden jeg ikke hadde det før. ^^

 

1. Ta på deg god armour, og utstyr. Jeg bruker: whip, defender, helm of neit, fury, ring of life, ZAMORAK CAPE, dragon boots osv.

 

Det viktigste her å få med deg et item fra enten Zamorak, Saradomin (usikker på Guthix). Enten cape - som jeg bruker, eller saradomin platelegs osv. You get it :p Dette gjør at bandittene fortsetter å angripe deg hele tiden. De slutter aldri.

 

2. Stikk ned til ørkenen (Desert Treasure Bandit area). Still deg i ett av teltene, og pass på at det alltid kommer noen å angriper deg, slik at du ikke blir logget ut.

 

Dette punktet er imidlertid det vanskeligste punktet av alle, siden det er folk i ALLE verdene.

 

3. Nå kommer selve afk'ingen. Om du har bunyip med deg, tryller du han frem, og bare stiller deg der, og venter på at bunyipen blir borte for å trylle han frem igjen. Slik sto jeg i omtrent i hele går. Samtidig så jeg blant annet 3 filmer.

 

Her blir det jo også litt forskjellig om hva du har tilgjengelig. Jeg har feks bunyip. Det er også mulig å bare ta med seg mat (sara brews) - men det krever litt at du følger med. Ring of life anbefales også - siden du faktisk mister endel om du dør. Har du guthans fungerer det også. Men for all del ikke stå med bare guthans, og ikke følg med. Jeg har mistet 3 guthan spears der nede (da de var 6-7m).

 

Jeg kan ta screenshot over hva jeg bruker å ha med meg. :)

 

 

 

Outfit:

090424074630.png

 

 

Inventory:

090424074723.png

Sharkene er bare for emergency-situations. Det har ikke skjedd enda.

 

Men lykke til da, og gjerne spør meg enten her, ingame, eller på mirc. :)

 

Ilsaldur

 

PS! Tips: Flytt huset til Pollievenach (elsn). Da teler du bare til huset ditt, og springer rett west for å komme til bandits. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...