Gå til innhold

Premier League 2008/2009 - IKKE "VGLIVE" I ÅR HELLER!


GBD

Anbefalte innlegg

Hei! Nå som det er ganske nøyaktig en måned til seriestart tenkte jeg at det kanskje var på tide å starte en lignende tråd som den vi hadde i fjor.

Her kan alt som omhandler Premier League diskuteres, og den neste måneden er det vel hovedsaklig overganger som er det store diskusjonsemnet. Kommer Tottenham til å få suksess med sine relativt store kjøp, eller har Liverpool gjort et varp ved å skaffe seg Degen gratis?

Fyr løs! Men, som i den forrige tråden, INGEN "VGLIVE" HER!

 

Den første serierunden blir som følger:

 

Lørdag 16.august:

Arsenal - West Bromwich Albion

Aston Villa - Manchester City

Bolton Wanderers - Stoke City

Everton - Blackburn Rovers

Hull City - Fulham

Middlesbrough - Tottenham Hotspur

West Ham United - Wigan Athletic

Sunderland - Liverpool

 

Søndag 17.august:

Chelsea - Portsmouth

Manchester United - Newcastle United

Endret av GBD
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kommer Tottenham til å få suksess med sine relativt store kjøp, eller har Liverpool gjort et varp ved å skaffe seg Degen gratis?

 

Tottenhma sine kjøp er nok gode, men det spørs om det hjelper hvis vi mister både Keane og Berbatov. På den andre siden så spilte Juande Ramos med kun en spiss når han trente Sevilla, så det kan godt hende at vi klarer oss uten begge. Jeg håper imidlertid at vi behilder minst en av de, helst Berbatov så klart, selv om Keane er Mr Tottenham for tiden.

 

Er spent på Degen, men tipper at Arsenal's Vela blir årets unge spiller.

Lenke til kommentar

Tottenham er absolutt et av Premier Leagues mest spennende lag. Skal følge mye med på Gunter, Bale, Modric, Giovani, Boateng, Hutton, Younes Kaboul, Adel Taarbt ++ Kjempe spennende talenter. Ellers tror jeg også Vela blir årets unge spiller. Imponert skikkelig for Mexicos A-lag i det siste.

Lenke til kommentar
Jeg tror Stoke og Hull er dømt til nedrykk, de har jo ikke no bedre stall enn det Derby hadde i år sålangt.

 

Jeps, på forhånd ser det ihvertfall ut til at årets Premier League blir en liga med et mye mer klart skille mellom den øver og nedre delen av tabellen, det er mange lag som er svake i år, og alle de lagene som ifjor kjempet om europa cup har forsterket grundig så langt.

Lenke til kommentar
Selv om united.no legger seg paddeflate, og innrømmer skyld i å ha feilsitert Ferguson, noe som toppet et allerede fullt glass for Tottenham, så skal du ikke se bort fra at FA ilegger dem en bot nei. Det er jo tross alt FA og United

 

Hehe, vet ikke om du var ironisk her, men det jeg mente "egne regler" er nettopp at de ikke blir straffet. Jeg blir forøvrig svært overrasket hvis det er intervjuet med Utd.no som ligger til grunn for reaksjonene fra Tottenham. Spesielt hvis man ser på sitatet fra Daniel Levy:

 

"Today's public comments by Manchester United's manager, announcing that he has made an offer for Dimitar and is confident that the deal will go through with time working in their favour, is a blatant example of sheer arrogance and interference with one of our players. It is also probably one of the worst offences by any manager in the Premier League to date and is unbelievably hypocritical given his recent comments in respect of Cristiano Ronaldo and Real Madrid.

 

This comes after a series of events, dating back to last summer, which have shown Manchester United to be in breach of Premier League (PL) rules. As a result, we have today made an official complaint to the PL about the conduct of Manchester United. Benitez made similar comments in respect of Robbie recently and we made an official complaint to the PL about the conduct of Liverpool earlier this week."

Lenke til kommentar

Altså. Som jeg også skrev, var det intervjuet med United.no som toppet saken, når den ble blåst opp av engelsk media. Det var selvsagt ikke eneste grunnen til at Tottenham gikk til sak.

 

Og jeg var overhodet ikke ironisk når jeg nevnte FA.

Det er jo bare å se på saker som Ferdinands "dopingutestengelse", og Rooneys ligakarantene etter treningskampene i Amsterdam, for å se at United sjelden får positiv spesialbehandling av FA.

Lenke til kommentar
Det er ikke FAs skyld at United-spillere er grisespillere.
1 Liverpool 38 46 1 49

2 Everton 38 40 3 49

3 Tottenham 38 52 1 55

4 Man Utd 38 51 2 57

5 Newcastle 38 59 1 62

6 Arsenal 38 54 3 63

7 Manchester City 38 51 4 63

8 Derby County 38 62 1 65

9 Portsmouth 38 58 3 67

10 Aston Villa 38 55 4 67

11 West Ham Utd 38 66 2 72

12 Wigan Athletic 38 60 4 72

13 Reading 38 61 5 76

14 Bolton 38 76 0 76

15 Birmingham 38 69 3 78

16 Fulham 38 60 6 78

17 Sunderland 38 66 4 78

18 Chelsea 38 65 6 83

19 Middlesbrough 38 85 2 91

20 Blackburn 38 74 6 92

I.D.I.O.T

 

edit: http://www.premierleague.com/page/Statisti...,,12306,00.html Disciplinary table.

Endret av Hyrlen
Lenke til kommentar
Skal bli interessant å se hva FA vil gjøre med Tottenhams anklager mot Liverpool og Utd. Men det er vel egne regler som gjelder for disse "klubbene".

Kom gjerne med eksempler. Tror det heller er motsatt du.

 

Motsatt? Det kunne jeg gjerne tenkt meg å få eksempel på.

 

Vi kan begynne med Utd:

 

Jaap Stam: I sin biografi skriver han at han flere ganger ble kontaktet (og pratet med) Fergie lenge før han ble kjøpt. Fergie hadde også flere uttalelser i pressen hvor han mente at Stam kunne styre Utd sitt lag mot stor suksess.

 

RvN: var så godt som klar for Utd, men når han ble skadet så var han plutselig ikke det alikevel. Det påfølgende året var det verdens mest kjente hemmelighet at han kom til å gå til Utd når han ble frisk.

 

Robben: Utd hadde kontakt med spilleren før de la inn et bud. Budet var så latterlig lavt at til og med Robben selv reagerte. PSV sin sportsdirektør gikk offentlig ut og sa at for det beløpet (7 mill euro) kunne det tenke seg at Utd fikk råd til en trøye med Robbens navn bakpå. Chelsea la siden inn et bud som matchet hva PSV ville ha, resten er historie. Minner denne historien om noe som skjer nå kanskje?

 

Dwight Yorke: her også var det kontakt lenge før Utd la inn bud. Manu ble anklaget for å ha tatt ulovlig kontakt, men Villa ville ikke selge (minner dette om noe?). Yorke ble skikkelig snobbete og spilte til og med en kamp hvor han bare tuslet rundt på banen uten å gjøre den verdens ting. Innstillingen hans var så dårlig at Gregory (Villas manager på den tiden) ble nødt til å selge.

 

Jeg kunne fortsatt, men det gidder jeg ikke og jeg tror de fleste vet at det var muffens med overgangene til Rooney, Carrick, Tevez, Hargreaves osv. Det er en klar og tydelig tendens at dette er Utd sin taktikk når det gjelder overganger, det blir en slags mobbetaktikk. Legg ut ryktet om muligheten for å få spille for Utd i spillerens hode, og legg inn et latterlig lavt bud når spilleren har sutret lenge nok i sin nåværende klubb.

 

Ang de andre tre klubbene så kan jeg også trekke frem flere eksempler (som f.eks Liverpools plutselige unntaksregel om å få spille CL selv om de ikke kvalifiserte seg) men jeg gidder ikke bruke tid på noe som de aller fleste forstår at foregår i fotballverdenen.

 

Når det er sagt så er ikke Tottenham bedre, vi har hatt noen slike episoder vi og, og tendensen er den samme: jo større du er, dess mindre er sjansen for å bli tatt og/eller straffet for det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...