Gå til innhold

BK. Tigerpus i jungelen.


V3se7

Anbefalte innlegg

Av en eller annen grunn likte jeg dette bildet bedre enn av mange av de andre som jeg fikk tatt av kattene vi hadde i hagen vår på ferie i Hellas.

 

Hva burde vært gjort annerledes? Og er det i det hele tatt noe å spare på?

post-73530-1216151011_thumb.jpg

Endret av V3se7
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjæledyrbilder henger vel ikke så høyt i kurs her, men, men.

 

Kansje siden det ikke er din katt har du unngått mine-barn/dyr-er-best preget. Mitt idealbilde der ville vært et mindre utsnitt av katten, uten de bladene forran. Ikke noe man kan endre på hverken i ettertid eller i gjerningsøyeblikket; heller bedre lykke neste gang. Det ser også litt ut som om et av bladene har stjelt av fokuset til katten, dvs. katten kunne kansje fått mere dybde uten det skarpe bladet forran, men det er ellers fin fokus på øynene. Liker blikket til katten. :)

Lenke til kommentar

Liker dette bildet godt. Synes ikke de bladene foran katten er forstyrrende. De gjør sitt til at bildet får en forgrunn, mellomgrunn og bakgrunn. Fin bokeh. Kunne kanskje vært litt mer luft under den fremre poten men det skjemmer ikke bildet nevneverdig synes jeg. Flott at du har mest luft i den retningen katten ser.

Lenke til kommentar

Obs litt rar post under dette punkt.

------------------------------------

Digga dette bildet, ser en liten katt som leker å drømmer om å bli stor. Går rundt som om den var løve (kongen i hagen) vet ikke hvor mye du digger katten din med det der vill jeg hengt på veggen... Ikke spør oss om det e noe å spare på foresten, spør oss heller om det er noe vi kunne kjøpt.

 

Personlig ville jeg ikke kjøpt dette bildet, men jeg ville vedde at det kunne solgt bra som IKEA-"kunst" (no offence)

Lenke til kommentar

Meget pent bilde. Som nevnt gir bladene litt dybde og en følese av at det ikke bare er hjemme i hagen bildet er tatt. (Med min overaktive fantasi forestiller meg iallefall "jungel" ;) )

 

Bakgrunnen må absolutt ikke croppes bort. Det er noe av det beste med bildet imho. Den gir inntrykk nesten som ett maleri.

Lenke til kommentar

Jeg liker også dette bildet. Men du holdt på å miste meg med emnetittelen. Det bør du tenke litt på. En tiger i jungelen kunne fungert bedre. Ikke at det heller er noen bra tittel, men jeg hadde i alle fall sjekket det ut. Det er bare tilfeldigheter som gjør at jeg kikket innom nå.

 

Og for n'te gang: Imageshack er ikke tillatt i Bildekritikken. Ikke Flickr og alle andre sider du kan linke til. I følge vedtektene skal bildene legges inn i tråden som vedlegg.

Endret av PMnormal
Lenke til kommentar

Det med at imageshack ikke er lov var jeg ikke klar over, lenge siden jeg har vært her. Men har i hvert fall ordnet opp i det nå. Når det gjelder emnetittelen var jeg litt redd for at jeg kom til å være den eneste som liktet bildet så var litt forsiktig. Har endret den nå =) Forhåpentligvis blir det litt mer fristende å ta seg en titt nå.

Lenke til kommentar
Exif ligger i bildet da :)

 

En veldig grei addon for firefoxbrukere er FxIF som viser exif i properties på bilder. Eventuelt Exif viewer som er mye mere omfattende, men ikke like elegant når du bare trenger nøkkelinfo som linse/brennvide/eksponering.

 

En veldig grei addon for Opera er... ånei, opera har jo sånt innebygget :)

 

Nok off topic.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...