Gå til innhold

Har du noen "tvangstanker" eller "fobier"?


Rebellen

Anbefalte innlegg

Når jeg er ute å går alene så må jeg alltid ha mobilen i hånden. Så sjekker jeg alltid om jeg har lommeboken etter jeg går av bussen.

 

Jeg kjekket at jeg har lommeboken nå når jeg leste dette inlegget :!:

 

Jeg gjør samme greiene, kjekker ALLTID at jeg har lommebok, mobil og nøkler. Flere ganger på vei fra og til steder.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-1432

Jeg kom på noe som jeg kansje kan kalle en fobi, nemlig å fly. Jeg har jevnlige mareritt om at jeg flyr, og er på vei til å krasje og dø.

Jeg er sikker på at det underbevistheten som advarer meg mot hva som kommer til og skje, derfor skal jeg aldri mer opp i et fly.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432

Så om jeg noen hadde dukket opp hjemme hos deg og sagt at du skulle til en eller annen tropisk øy og alt av mat, drikke også videre var dekket, så hadde du sagt nei? Sæææærlig. :wee:

 

Ja, det tror jeg faktisk. Eventuelt reist med båt/bil i stedet. Hvis du, eller en fremmed hadde kommet hjem til meg for og ta meg med på tur, hadde jeg blitt ganske skeptisk. :dontgetit:

Lenke til kommentar

Refsa: haha, tror aldri jeg er så forvirra som når jeg bråvåkner etter noe sånt!

 

Gypsy: det er statistisk sett omtrent 100 ganger tryggere å fly enn å kjøre bil. Uten noe annet grunnlag enn min egen synsing, vil jeg anta at frykten er instinktivt begrunnet (høyt + fort = farlig). Med det sagt: jeg sier ikke du skal pine deg selv opp i et fly, det er selvsagt ene og alene ditt eget valg!

Lenke til kommentar

Litt OT:

 

Anngående dette og drømme og falle er ganske deilig. Drømmer at man faller og at man rykker til og våkner i det det er slutt på fallet. Merkelig egentlig :hmm:

 

Sannsynligvis mener du det samme som jeg også har opplevd noen få ganger i livet, men jeg drømmer ikke at jeg faller, men når det skjer med meg FØLES det totalt ut som om jeg faller, og jeg kjenner ikke sengen under meg. Sist gang var jeg akkurat begynt å døse av i sanga, og så plutselig forsvinner senga under meg, og jeg føler det som om jeg faller hardt ned i sengen igjen.

Jeg skvatt, må jeg si.

 

On-topic:

 

Jeg har en sterk trang til å skru av bestemte elektriske ting i stua før jeg legger meg. Og hvis jeg har glemt det en dag får jeg ikke ro på meg før jeg har gjort det.

Endret av Norvegisk
Lenke til kommentar

Volumet på forskjellige ting som tv'en og PC-en må alltid stå på et "rundt tall" står den på 43 må jeg skru den opp til 45 eller ned til 40, uansett :p

 

Second that.

 

Min eneste fobi er edderkopper/stankelbein/langbein. Svetter, blir nervøs og får problemer med å være tilstede når jeg ser et stankelbein som flyr rundt omkring. Dette fører til at jeg hver dag må sjekke hjørner og gulv for slike dyr. Husker godt en gang jeg så et stankelbein på soverommet mitt. Gikk for å hente støvsuger, men kunne ikke finne dyret når jeg kom tilbake. Jeg tok på meg klær,og la meg til å sove på en sofa i stua.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...