Gå til innhold

9700 non-pro til 9700pro


dash

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke lurt å bumbe tråder med 43min. mellomrom, du kan få advarsler av moderatorer osv.. Men ja du skal kunne klare å OC til 325/310 som er 9700pro ytelse uten store problemer ja.

 

Mitt 9500Pro måtte jeg "unlocke" med en moddet bios, tipper du må gjøre dette med kortet ditt også, men husk at da ryker garantien din og man kan mislykkes med å flashe bios. (om du ikke gjør det riktig that is!) Om du søker litt rundt på webben finner du nok noen modda bioser og atiflash/flashrom som trengs for å flashe.

 

EDIT: samt "bruksanvisninger" så det gjøres riktig :p

Lenke til kommentar

1. Bumping av tråder er ikke tillatt på dette forumet.

2. Er du så uttålmodig at du ikke orker å vente en time engang på et svar?

3. Tror du vi her eksisterer kun for å hjelpe deg?

 

Skal være snill å svare jeg. Sannsynligvis trenger du en BIOS-oppgradering først, da de fleste 9700-kort er sperret mot klokking. Så kan du ta å overklokke ved hjelp av Powerstrip, rivatuner eller et annet program. Har du uflaks får du ikke klokka minnet opp høyt nok, da du kan få 3.6ns minne. Du får prøve og se :wink:

Lenke til kommentar

Har hatt en episode med flashing av BIOS på mitt Sapphire 9700 non-pro.

Lastet ned Atiflash sammen med en sap97np.bin BIOS. Gikk igang med flashingen, og når dette var ferdig, var det bare å restarte. Og så... svart skjerm... Hadde dette problemet noen dager, og hadde tenkt å sende tilbake kortet, for å prøve å få et nytt :p

 

Etter en liten tid, dagen før jeg skulle sende det inn igjen, tenkte jeg: Hvorfor ikke låne et PCI skjermkort av en kamerat :yes: Lastet denne gangen ned Flashrom, et annet program til å flashe BIOSen med. Så litt på "rage3d" forumet, og lastet så ned en Bios til Radeon 9700 Pro. Gikk på ny igang med flashingen, og denne gangen gikk det :D Kjørte igang 3d mark 01, og fikk 14000 marker (nok engang) :D steg med ca. 1000.

 

Moralen er altså at du må være svært forsiktig med flashing av BIOS, og husk: Det skjer på eget ansvar, og du mister garantien.

 

 

Foråvrig har jeg de firkantete Hynix brikkene med 3,6 ns (tror jeg, det står ihvertfall 36 på dem) Har klokket kortet til 275/270@350/317, som jeg synes er svært akseptabelt med 9700 kort. Sammen med en P4 2,4@2,9 fikk jeg 15800 3d marker (for siste gang) :D:D

 

 

 

 

Iver

Lenke til kommentar
_Furien_: Hva var navnet på den BIOS filen du brukte? Jeg har prøvd å flashe mitt kort, men har ikke funnet en BIOS som funger.

 

Jeg brukte r9700p.f1.

 

Som sagt fant jeg en link til disse filene i Rage3d sitt forum.

 

Det jeg så gjorde var å lage en oppstartsdiskett, la enn Flashrom 1.3, og startet opp på denne disketten.

Skrev flashrom -f -p 0 r9700p.f1, og trykte enter.

 

PS!

Kan ikke garantere at dette går på andre kort, og husk nik en gang at flashing foregår på eget ansvar.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...