Gå til innhold

Fototreff i Trondheim


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Litt dumt å flytte treffet når det er annonsert på et fotokurs at det skal være treff i helga, men dersom nesten ingen har mulighet, så bør det vel kanskje utsettes. Og været blir antakelig ikke allverden heller.

 

Hva sier du Eivind?

 

Og det KAN hende du rekker å bli frisk, Helena. :p:)

 

Jeg kan forresten ikke neste helg (lørdag 13/11), men lørdag 20/11 kan jeg.

Lenke til kommentar

Den er grei, Eivind. Ikke fikk jeg mulighet til å ha bilen på lørdag heller, slik at vi evt kunne fartet rundt litt, så da er det like greit at vi utsetter.

 

Og da har vi en ypperlig anledning til å bli enige om detaljer tidlig for en gangs skyld. :)

 

Hvem kan lørdag 13/11 og hvem kan lørdag 20/11? Jeg kan ikke 13/11.

Lenke til kommentar

22. oktober var jeg ved St. Olavs Hospital. De river jo Höyblokka og jeg tok noen bilder. En man som var ansvarlig for rivningsjobbet kom fram og fortalte meg mye om arbeidet (jeg tror han var litt stolt over det hele :) ). Han anbefalte at jeg skulle komme igjen i mitten/slutten av november fordi de planerer å begynne å rive selve bygningen da.

 

Jeg lurer på om vi kanske kan ta vår fototreff i sykehusområdet? Er det altfor lite å fotografere der kan vi f.eks også ta området kring universitetet eller noe?

 

Hva synes dere? Har dere ikke lust med det, si fra *tidlig* så vi kan velge noe annet og fortsatt ha tid til en artikel på Akam.

Lenke til kommentar

Fint Randi! Vi venter vel til måndag. Har ingen sagt nei til dette forslaget da kan Akam lage en artikkel. Håpentligvis leder det til at fler vil bli med - nå og i fortsettningen.

 

EDIT: Jeg kan selvfölgelig ikke garantere at de har begynnt å rive bygningen da - det var bare hva han sa til meg. Dessuten er det staket runt, så det er ikke helt lett å ta gode bilder (et teleobjektiv kan vare bra å ta med).

 

EDIT 2: Her er to bilder, bare for å vise hvordan det så ut når jeg var der.

 

Grr... det er noe problem. Nå funker knappene (f.eks. "Legg til i inlegg" og smileys) ikke i min Firefox 3.5.7. Har startet om datorn, men det hjelpte ikke. IE funker, men den liker jeg ikke å bruke.

 

post-178020-0-52313300-1289651124_thumb.jpg

 

post-178020-0-64647200-1289651895_thumb.jpg

Endret av HelenaN
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...