Gå til innhold

Fototreff i Trondheim


Anbefalte innlegg

Fint, da er det klart...neida, 6 er da greit, vi er litt bortskjemt med antall her i Trondheim da...Vi finner nok bra med motiver hvis vi tar en liten vandring gjenneom mylderet, fram til borggården hvor det sikkert foregår en del ting, og så finner vi et samlested...(kanskje der på Musene som vi var på første Walk'n...). Vi behøver jo ikke gjøre alle fototreffene til slik "hel-dags.."

RandiA

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
6 stk er litt lite synes, jeg. Men det er jo i ferien og alt det der...

 

6 er allt for lite ja, til tross for at det er ferie. Vi må nok finne på litt mer interessante steder, eller begynner folk å bli litt lei? Midtbyen var vi jo i for to uker siden under fotowalken, så jeg tror nok valget av sted i morgen gjør at mange ikke gidder.

 

Vi får ta en diskusjon om temaet over en kopp kaffe i morgen.

Lenke til kommentar

Takk for hyggelig foto-treff igjen. Vi ble jo faktisk 10 tilsammen i dag også. Strålende vær..gruppebildet som tok seg selv, teamarbeid var det forresten:Mitt kamera, og mine instillinger, Ratleto sitt stativ, og Kopp sin siste finish og "trykke-ned" før han spurtet inn i rekken...det ble da bra synes jeg :yes: Kanskje legge det ut? Hvis vi får opp en Olavs-fest-dagene tråd. Har spurt et par om de tillater det, hvis det er noen som ikke vil ha det opp, så si ifra..

RandiA

 

PS. Billed-tråd for treffet.

Endret av RandiA
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Nå sitter jeg her og tenker litt på neste treff, og føler at tiden er inne for å finne på noe litt mer storslagent enn bare en tur runt omkring nede i byen.

 

Tautra/frosta med dertil besøk hos nonnene i det meget spesielle klosteret + klosterruiner og lunsj på resteuranten der ute er nevnt.

 

Vi har da også en teoretisk mulighet til å få med oss Falstad fangeleir på samme turen, eller er dette egnet til et eget treff, evt. sammen med festningsverkene i Verdal?

 

Hva med en hyttetur? Disponerer en 100kvm stor hytte i Meråker(med strøm/varmt og kaldt vann/ dusj/ to kjøkken/4 soverom/parabol), med dertil tilhørende fjell/skogsterreng og båt.

Kanskje jeg får med en "ekte" naturfotograf også, med kjøring av bildeshov på lerret på ettermiddagen.

Dagstur for de som vil det, overnatting til de som vil ha noe annet enn brus og vann til middagen på kvelden.

 

Dette er bare noen forslag fra meg, og jeg vil gjerne høre flere synspunkter og forslag.

Lenke til kommentar
Støtter forslaget om å komme seg ut fra byen.

Folk er ikke mine favorittmotiv, jadajadavada ..noen unntak finnes.

 

Åssen er det i Åsenfjorden og Tirpitz-havn - noe å se på i farten?

 

En fjelltur light hadde gjort seg når høstfargene setter inn.

 

Hva med denne fossen ovenfor Hommelvik? Er den ute av bildet? (Pun intended.)

Lenke til kommentar
Støtter forslaget om å komme seg ut fra byen.

Folk er ikke mine favorittmotiv, jadajadavada ..noen unntak finnes.

 

Åssen er det i Åsenfjorden og Tirpitz-havn - noe å se på i farten?

 

En fjelltur light hadde gjort seg når høstfargene setter inn.

Tirpitzhavna i Åsenfjorden er vel egentlig bare en klump med betong, men det er mulig det er mer spennende om man faktisk tar seg tid til å se litt på den, i stedet for bare å kjøre forbi.. :p

 

Ellers tror jeg kanskje Falstad kan egne seg som en egen tur, eventuelt sammen med noe annet krigs-/militærrelatert, så man er i den rette stemningen. Dessuten mener jeg å huske at det er en del å se rundt selve leiren der nede også. Festningsverkene går det kanskje også å få omvisning på, dersom det skulle være aktuelt å dra dit. Og dersom man er villig til å flytte litt på treffet, slik at det blir en søndag, er vel museet på Rinnleiret også åpent - dermed har man muligheter til å få med seg en del forsvars- og krigshistorie på en og samme tur. Dette er dog bare forslag jeg slenger ut i luften, så får det være opp til dere hva det blir til. Jeg skal i hvert fall prøve å få blitt med uansett hva det blir til. :)

Lenke til kommentar

Tirpitzhavna er som Karl-Peder sier bare en klump betong, men det går fint an å stoppe, så kanskje ting blir litt mer spennende.

 

Når setter egentlig høstfarvene inn oppe på fjellet? Var oppe på hytta i helga, men det var lite høst der oppe enda, bortsett fra regnet og temperaturen da. Men det var masse bær og sopp!

 

Fossen oppe i mostadmarka er vel aktuell den, har aldri vært der. Falstad fangeleir har vel heller ikke åpent på lørdager.

 

Kom igjen folkens, kom med forslag og meninger!

Lenke til kommentar
Det er jo bare en foss, med et stykke å gå. Så vi trenger vel kanskje litt til for at det skal bli interessant?

 

Stemmer vel det. En foss er en foss er en foss. Og med et stykke å gå kan det hele bli temmelig væravhengig. Åpen for det meste her, men jeg er vel ubeskrivelig lite interessert i krig, forsvar og våpen, da.

Lenke til kommentar
Enig med Randi her. :)

Har ikke Falstadsenteret åpent på lørdager? Jeg mente da bestemt at jeg var der en lørdag i fjor, men det var vel i sommerferien, så jeg kan ha vært kalenderdesorientert.. :p

 

Fra nettsidene:

 

ÅPNINGSTIDER

 

tirsdag - fredag: 12 - 16

søndag 13 - 17

I alle fall så blir jeg en god del opptatt framover til dette treffet, og hadde satt stor pris på om noen andre kunne ha stått for booking/planlegging. Tilbudet om hytte i Meråker gjelder fremdeles, men jeg blir med på det meste.

Endret av Sille
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...