Gå til innhold

iPhone 3G og 3GS-tråden | Prat i vei ...


iPhone 3GS  

830 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe deg iPhone når 3GS blir tilgjengelig?

    • Ja, uten tvil.
      255
    • Kanskje. Pris er en faktor
      205
    • Vet ikke. Pris er ikke en faktor
      56
    • Nei, jeg har det jeg trenger.
      323
  2. 2. Har du iPhone fra før av?

    • Ja, jeg har en importert iPhone.
      82
    • Ja, en iPhone 3G.
      228
    • Nei.
      529


Anbefalte innlegg

Så med andre ord, hvis Apple skulle velge en 3,7"-skjerm i samme format som i dag, vil den gi brukeren en vesentlig større skjerm.

Hvis de derimot velger en 3,7"-skjerm i 15:9-format, blir skjermen mer eller mindre like stor arealmessig som i dag.

 

Hvis den stjålne prototypen er lik produksjonsmodellen, ser det ut til at Apple holder seg til 3,5" i samme format på neste modell også.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vet noen hvor jeg kan kjøpe en billig headphone adapter (for iPhone 2G)? Håper å finne det i en butikk (bor i Tromsø), men føler at det kommer til å være overpriset, om de selger det i det hele tatt lengre.

 

Har noen erfaring med iUtstyr? Ser de selger en til 29 kroner, og 14 kroner i frakt.

 

Edit: Bestilt.

Endret av GSP<3
Lenke til kommentar

GSP<3 sitt spørsmål kan jeg dessverre ikke svare sikkert på, men firmaet Griffin har kanskje noe i den retningen. Selv lurer jeg på om man trenger eller MÅ BRUKE en headphone adapter til iPhone 3GS? Det kan virke slik, for når jeg forsiktig har forsøkt å sette nedi en vanlig 3,5mm plugg i uttakshullet, så ville jeg måtte bruke noe kraft for å få standard-plugger til å gå helt inn, og det har jeg ikke villet gjøre, av frykt for å ødelegge. Er det noen som har noen erfariing med dette? Trengs det bare et eksta dytt og så fungerer det fint, eller er man avhengig av et headphone adapter også på iPhone 3GS? Og i så fall: Hvor får man tak i dette og pris? Takknemlig for svar!

Lenke til kommentar

^Det skal ikke være nødvendig å bruke en headphone adapter på 3GS! Er det snakk om mye kraft som må til? Eller er det bare for å få den til å "låse" seg fast?

 

^Hvis du sammenligner det med å plugge i en 3.5mm plugg i en PC for eksempel.

Endret av GSP<3
Lenke til kommentar

Takk for kjapt svar. Problemet er nettopp at jeg ikke har tatt sjansen på å teste ut hvor mye kraft som trengs, av frykt for å ødelegge nede i uttaket. Men det kan være jeg er overforsiktig, så det hadde vært fint om noen har konkrete erfaringer med dette kunne dele dem. Men takk for ditt svar, som antyder at det skulle gå bra, noe jeg også ville tro. Men på Amazon.com selger de nettopp slike adaptere til 3GS-modellen også, så det gjør meg litt usikker.

Lenke til kommentar

På min 3GS går det forholdsvis tungt å dytte inn pluggen på slutten, dvs når det gjenstår kanskje 4-5 millimeter for å få den helt inn. Jeg må presse med en kraft tilsvarende kanskje 1,0 kilo eller noe i den duren for å gå den til å glippe inn den siste biten.

 

Har aldri brukt noen adapter, kun diverse standard 3,5mm plugger.

 

edit: Endret litt på det med hvor mye kraft som trengs, samt la til et nytt avsnitt.

Endret av Juke
Lenke til kommentar

Interessante synspunkter om bruk av 3.5mm "jack" til headphone-uttaket. Synes nok det høres vel mye ut med å bruke ca 1 kg kraft for å få pluggen helt inn de siste millimetrene, og det er nettopp der jeg merker at det butter. Moss skriver at adapter ikke trengs. Det kan godt være at det er riktig, men hvorfor har man da laget adaptere - bare for å tjene penger?! Med andre ord: Kan noe med lyden eller mekanikken ødelegges ved at man må bruke så mye kraft på å få pluggen helt inn? Skulle like å få enda flere synspunkter og erfaringer på dette!

Endret av mortenandersen
Lenke til kommentar

Et kjapt spørsmål om innstillinger på iPhone.

finner ikke hvor jeg setter opp hvor lenge iPhonen skal ringe før svareren kobler seg inn.

Idag ringer den altfor kort før svareren slår inn.

hvor kan jeg justere dette ? ev. hvor kan jeg slå av svarer ?

blir glad for svar.

Lenke til kommentar

I utgangspunktet tror jeg ikke dette er mulig på selve telefonen, men du kan evt benytte diverse tastekombinasjoner for å oppnå det samme avhengig av hva teleoperatøren din tilbyr. Har du f.eks. Netcom finner du informasjon om dette på følgende nettside: https://netcom.no/kundeservice/mobiltelefon-hjelp/veiledninger/personsvar.html

 

Hentet fra Netcoms nettsider:

Viderekobling

NetCom aktiverer automatisk viderekobling fra din mobiltelefon til din personsvarer når mobiltelefonen er slått av, opptatt eller utenfor dekning.

Du kan også velge å viderekoble manuelt. Du kan benytte disse tastevalgene:

 

* Valg 21 - viderekobler alle samtaler

* Valg 61 - viderekobler samtaler når du ikke svarer

* Valg 67 - viderekobler samtaler når telefonen er opptatt

* Valg 62 - viderekobler alle samtaler når det av andre grunner ikke oppnås kontakt med din mobiltelefon

 

Du kan selv angi hvor lang tid det skal gå før en samtale viderekobles til personsvareren. Tast: (2 x stjerne) ** viderekoblingstype (tallkode) * (stjerne) telefonnummer du skal viderekoble til ** (2 x stjerne) ønsket tid (5-30sek.) # (firkanttast) og "grønn tast".

Eks. du ønsker å sette et anrop til svareren dersom du ikke svarer innen 10 sek.: **61*92100000**10# og "grønn tast".

Slette alle viderekoblinger ##002#send.

Lenke til kommentar

Vet noen hvor jeg kan kjøpe en billig headphone adapter (for iPhone 2G)? Håper å finne det i en butikk (bor i Tromsø), men føler at det kommer til å være overpriset, om de selger det i det hele tatt lengre.

 

Har noen erfaring med iUtstyr? Ser de selger en til 29 kroner, og 14 kroner i frakt.

 

Edit: Bestilt.

 

Mottok adapteren i natt, bor også et stykke unna lageret til iUtstyr, så jeg er fornøyd :)

Lenke til kommentar

Hadde installert ipcsuite_for_iphone_v2_8_1_120 en liten periode, men fant ut at det ikke var så særlig mye å hente ut fra det programmet så jeg bare sletta det.

 

 

Problemet er at nå kan jeg ikke forandre bakgrunn på min iphone. Bruker winterboard, men funker ikke. bakgrunnen forblir sort uansett hva jeg gjør.

 

Om jeg installerer en theme så kommer bakgrunnen med som følger med themet, så det funker.

 

har slettet en fil som heter lockbackground uten at det hjalp.

 

 

på forhånd takk.

Endret av white_rabbit
Lenke til kommentar

LockBackground.png er backgrunnsbildet på lockscreenen (som navnet tilsier). Det er Wallpaper.png som endrer bakgrunnen på Springboardet. For å gjøre det enkelt, så kan du opprette en mappe som f.eks heter "Wallpaper", finne en bakgrunn du vil bruke og gi den navnet "Wallpaper". Det MÅ være .png-fil. Overfør mappen til themes mappen og aktiver den i Winterboard. Legg den øverst i Winterboard, slik at den "overkjører" bakgrunnsbildet som ikke vil fungere.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Ett lite program jeg synest er genialt: iFiles. (http://www.ifilesapp.com/)

 

En enkel filbehandler som gir deg tilgang til filene dine over WiFi igjennom browseren på din PC.

 

 

Brukte tilsvarende program mye før men det har blitt erstattet avDropbox og Carbonite. Carbonite er kanskje det mest geniale man kan ha både på iPhone og dataen- backuptjeneste som koster 55 dollar per år som kjører i bakgrunnen og laster opp alle filer du vil ha backup av til Carbonite sine servere, slik at hvis huset skulle brenne ned etc har du fortsatt den backupen. iPhone-appen gir deg tilgang til alle filene, så for min del har jeg 20GB som kun er dokumenter og bilder fra hovedmaskinen tilgjengelig fra iPhone overalt hvor jeg har nett, og fra Carbonite sine servere så maskinen hjemme ikke trenger være på. Vendlig genialt om man plutselig har glemt av en fil man trenger, da ligger den allerede hos Carbonite siden den backer opp automatisk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...