Gå til innhold

Godt redigeringsprogram for HD? Må være meget godt brukergrensesnitt


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Leter etter et godt videoredigeringsprogram for HD-videoredigering. Jeg har lett gjennom hele guiden for programmer (den som står som sticky), men har ikke lastet ned trials for alle programmene. Derfor spør jeg her, slik at dere kan tipse meg om det beste som er tilgjengelig.

 

Jeg har et HD Canon kamera, og ønsker selvsagt å redigere. Men jeg har lite erfaring med video, og programmet må være veldig brukervennlig. Skulle gjerne kjøpt et Apple program, men bruker Windows. Behandlig av lys er noe jeg synes er artig å redigere litt på, hvis dette er mulig. Men som nevnt, et godt brukergrensesnitt er det viktigste.

 

Pris er ikke av så stor betydning, dette er en viktig investering :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

@toycar007

Skulle gjerne kjøpt et Apple program, men bruker Windows.

@HowCome

Det mest aktuelle er vel Sony Vegas 8. Har brukt det litt og synes det er greit. Vet ikke helt hvor mye det ligger på, men det er vel ikke så vanskelig å finne ut av. Jeg anbefaler deg å laste ned en trail for å se om du liker det. Det er lett å lære seg i motseting til andre program, samtidig som det er et godt valg.

Endret av Jompa.
Lenke til kommentar

Magix: Ifølge handboka minimum krav ved HD-redigering med 14 Plus: Pentium IV 3 Ghz med hyperthreading eller to kjerner med minst 1,3 Ghz og 1 GB Ram. Du kan brenne til HD-DVD, Blu-ray, MultiDiscs, ta Screen capture mm. Ellers har programmet også meget avansert lydhandtering.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Hei.

 

Studio 12 Plus/Ultimate som blir lanseret i slutten av juli har støtte for AVCHD samt Blueray brenning og menyer. Denne tar full nytte av dual core og quad core systemer.

Nytt er også mer avansert lyd del enn feks Studio 11 hadde. Studio 11 har også støtte for AVCHD men ikek Blueray brenning. Den tar heller ikke full nytte av et quad core system.

Brukergrensesnittet til Studio er vel noe av det mest brukervennelige som finnes på markedet idag, samt at Pinnacle Studio også er på norsk.

Studio 11/12 er langt mer stabil enn de eldre versjonene. Og fokus hos Pinnacle på de siste versjonene har vært stabilitet.

 

Kenneth

Pinnacle Systems

 

Vet du om det er noen form for multikjerne støtte? (multithreaded)

Edit: ser at Sony Vegas 8 kun drar nytte av to kjerner ved redigering, og 4stk ved rendering. (alt etter hvilken codec du bruker)

Endret av KnightFal
Lenke til kommentar

Pinnacle Studio 12 Plus/Ultimate er vel det som er enklest og billigst. Du får det får rundt 650,- kr på amazone.co.uk

 

Jeg har bestilt det, og får det vel denne uken forhåpentligvis. Kan gi en tilbakemelding når jeg får prøvd det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...