Gå til innhold

Nexgentel og NAT-type Problemer


Anbefalte innlegg

Som sikkert mange vet trenger PS3 å være i NAT-type 2 for å fungere optimalt online. Men problemet er at jeg kun får type 3. Jeg har hørt at flere har dette problemet, og at det skyldes routeren til nextgentel. Ikke spør meg hvorfor :p

 

Har prøvd å kontakte dem om dette, men får kun til svar at de "ikke har support på ps3". Har også i tillegg satt opp fast ip, og satt på dmz på routeren uten hell.

 

Er det noen her som faktisk har fått dette til? Eventuelt gjennom ngt's kundeservice?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sleit med det jeg og, men fikk det til tilslutt.

 

Det letteste er å be dem sende deg en annen router. Hadde en Speedtouch fra dem først. På den måtte jeg assigne en statisk IP på PS3en som jeg da fant inne på routeren. Da åpnet jeg diverse porter (google), og vips; NAT2. (Husk å assigne statisk IP på nettverksinnstillingene på PS3en også)

 

Hvis du spør pent gidder dem sannsynligvis sende deg en Netopia router. Her ligger det en egen "gaming mode" inne, så det funker from the get go.

 

Håper du får bukt med problemet :)

Lenke til kommentar
Fikk dette til på en Netopia 3351, satte denne i bridge. Dvs IP Passthrough, som Nextgentel hevder ikke går. En får da den externe IP adressa helt inn i hjemmenettverket.

Fulgte denne guiden: Link

 

Når du kommer inn på telnet, hvordan logger du deg da på ruteren? Har ikke peiling på slikt :(.

 

EDIT: Var visst bare å skrive ''open'' og så skrive inn IP-adresse. Fikk det forresten til, og nå har jeg NAT Open på min spillemaskin, som er en Xbox 360 btw, så det er ingen forskjell på hvilke guider du må gjennom.

Endret av nypis
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...