Gå til innhold

Wrath of the lich king Beta


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg har prøvd WOTLK ALFA:D

 

Emulator vettø:D

 

Nei da har du ikke prøvd Alpha, du har som du sa prøvd en emulator, noe som er helt forskjellig.

Altså, blir ikke akkurat alpha da, MEN det var noen som fikk tak i alphaen av WOTLK pga noe i blizzard som da gjidde den videre til folk og som nå er enn emu med alpha der nesten alle spells til DK virker osv. Hvertfall sist jeg såg, har ikke prøvd på ett par dager.

Lenke til kommentar

1, Dere kommer ikke inn i alpha. Bare Blizzard employee's og 2-3 venner av hver av dem (Ikke nab gm norank employee'sa, bare de som faktisk betyr noe på blizzard) og Blizzard Friends (Generelt folk de kjenner, gode DEVS som de kjenner, _spesielle_ gamle beta testere osv) Har en god venn i Alpha (Broren jobber høyt i Blizzard) og det er snakk om et par tusen overall som er i alpha, og grunnen til at det er så få leaks er at alle alpha key's er tracka, om "vennen" til en blizzard ansatt leaker, kan han få problemer med jobben osv..

 

2, Closed Beta kommer til å starte snart nok, etter det jeg har fått høre er WOTLK sonene veldig bra polert og quests hele veien til 74 som er cap atm.. Closed Beta er for folk som vinner guild contests, får mail fra blizzard, osv osv.. (Masse folk som selger disse CB invitesa på nettet om du er desperat) BC beta endte opp med å bli veldig "død" siden alle var mer interresert i live. (Starten var serverne flooded, på slutten var vi bare noen hundre maks på om gangen)

 

Sånn jeg ser det, kommer en ikke inn i alpha uansett hvor mye man vil, om man ikke har veldig gode kontakter..

 

Dog, Closed Beta kommer du deg inn i veldig lett om du er ivrig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...