Gå til innhold

BK - Gjevilvassdalen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nydelig landskapsbilde, vill og vakker natur. Eksponeringen sitter, du har helt klart vært på riktig sted til riktig tid. Jeg liker veldig godt komposisjonen: den fine bjørka til høyre og hytta til venstre rammer inn bildet. Er ikke sikker hvorvidt jeg ville kuttet venstre ende av mønet på hytta, som jeg ser du har gjort. Horisonten er tilnærmet midtstilt, som av en eller annen grunn ser ut til å fungere på dette bildet.

Lenke til kommentar

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel slik at du unngår at en moderator stenger tråden. Vennligst forsøk å tenk på dette neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

Tråden bryter også med tre-ords-regelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men ta gjerne og p_report.gif dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Lenke til kommentar

Gjevilvassdalen i Oppdal, stemmer ikke det?

Hadde hytte der tidligere, herlig sted. Til bildet, veldig flott, men litt for dramatisk til at jeg klarer ta det inn over meg. Masse busker o.l sammen med de sterke kontrastene gir mye direktekontakt mellom helsvarte og krittvite områder. Blir litt problematisk for min del, bortsett fra det er det jo nydelig.

Lenke til kommentar

det meste her er vel sagt allerede, men jeg henger meg på: du bør fokusere mer på bakgrunnen og mindre på forgrunnen her - ikke alltid de beste landskapsbildene er fotografert på vidvinkel. Himmelen og fjellet i bakgrunnen har masse interessante trekk, og sort/hvitt-konverteringen din funker supert. Mer av det og mindre busker:-)

Lenke til kommentar

Flott bilde med masse potensiale, men det er en del ting som ødelegger.

- Det er for mye i rammen, du må rydde opp litt (f.eks med dybdeskarphet) og bringe fokuset på et punkt. Jeg vil foreslå å gå vekk fra panorama og heller satse på en lengre brennvidde. Buskene har ingen funksjon.

- Fokuset på buskene er veldig dårlig. Det er ofte lurt med bilder som dette, hvor du har noe nærme og langt unna, som er i fokus, å sette fokuset mye nærmere. Eller så kan du øke blenderåpningen og få en inndragende effekt i bildet.

- Syns ikke bildet trenger svart/hvitt. Buskene har kanskje kjedelige farger, men fjell og himmel trenger definitivt farger.

- For å jevne ut bildet litt bedre, vil jeg foreslå å bruke et svakt GND filter her sånn.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...