Gå til innhold

AoC: Tråden for oss som har bestillt fra Elkjøp og ikke har mottat pakken!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
JEg bor på kolbotn rett utenfor oslo, kom ikke noe i posten i dag. Mulig den ligger på postkontoret her nede og at jeg får hente lapp i morgen da.

 

Du trenger ikke hentelapp btw. Spor pakke, skriv ut. Hvis du ikke har sporings greia kan du ringe dem du har bestilt hos å få den.

Lenke til kommentar

Jeg pratet med Elkjøp sitt kundesenter for ca. 1 time siden. Han forklarte meg da at det skulle vært utsendt fra laget på tirsdag. Men iom at dette ble utsendt direkte fra leverandør så var det umulig for han å sjekke noe mer. Jeg for min del synes dette er skikkelig dårlig av Elkjøp.. Jeg bestilte tross alt CE 02.05.08 med bakgrunn i at da slapp jeg å stresse den dagen lanseringen kom.. Altså idag. Føler vitsen med forhåndsbestilling faller litt bort dersom man får det ett par dager etter launch.

 

Noe som også er rart er at dette blir sendt som brev, etter det jeg har forstått så er CE boksen relativt større enn en vanlig editon, eller tar jeg feil? Ville da vært naturlig at den havnet på postkontoret og med da ett sporingsnummer.... Men neida.. Nå har ingen mulighet til å si meg hvor i norge CE min ligger... Kjenner jeg blir mer og mer irritert jo mer jeg skriver :(

 

Dersom det er noen som får fangen opp hvilke leverandør som sender dette vennligst legg dette i en post.

Lenke til kommentar

Dette er bare idiotisk, ikke noe hentelapp for meg heller, og jeg bor jo så og si nesten vedsiden av posten sin hovedkontor. Jeg begynner å tvile på elkjøp i det heletatt har sendt ut, og at de bare sier noe får og få oss til og holde kjeft =S Jeg vurderer STERK og gå til ebgames og bare bytte inn oen gamle spill inn mot en vanlig AoC mens jeg venter -_-

Lenke til kommentar

Jeg kjenner noen på posten, så fikk de til å lete. INGEN PAKKE. Elkjip juger jo så det renner av dem. Når jeg ringte i går sa de at den ble sendt i går, i dag sa de at det ble sendt på tirsdag.

 

De prøvde også å skylde på posten, og sa at den lå på postkontoret. Når jeg da kunne svare at nei, de har lett så ble hu brått stille.

Lenke til kommentar
Snakka nettopp med en på Elkjøp. Jeg sa at jeg betalte 113kr ekstra for at det skulle være pakkepost og da sa han at han skulle ringe de leverandør gutta for å få sporingsnummer. Skulle sende det på mail..

 

Venter spent på om du får noe aut av denne, jeg har også bestillt med pakkepost, og vil GJERNE ha sporingsnummeret mitt =/

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...