Gå til innhold

Koble XBox til internet


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg kjøpte en switch for å dele nettforbindelsen på soverommet mellom PC-en og Xbox360. Den er så koblet til router som står oppe i stua. Internett fungerer på PC-en, men ikke xbox. Fikk beskjed om å gå inn i system og teste LIVE connection, der får jeg failed på MTU. Trykker jeg More info står det ingenting. Hva er feil?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Symptom

Du kan ikke koble til Xbox Live. Når du utfører testen Test Live Connection, viser MTU-testen Failed (mislyktes).

 

Årsak

Du opplever dette hvis ruteren ikke er kompatible med Xbox Live, eller hvis ruteren eller gatewayen har en feilaktig MTU-innstilling.

 

Denne testen bekrefter at nettverket har tilstrekkelig MTU-verdi (Maximum Transmission Units). MTU er en innstilling på ruteren eller gatewayen som kan påvirke nettverksytelsen. Xbox Live krever en minimum MTU-innstilling på 1364. Hvis konsollen ikke består denne testen, kan du ikke logge deg på Xbox Live.

 

Dette kan løses ved å endre MTU-verdien i innstillingene på router. Verdien må være 1364 eller høyere for at jeg skal få xbox360 online.

 

Så da er det vel så enkelt som å gå inn på routeren å endre MTU-verdien? Nei, fordi MTU kan kun juseres på PPPoE-forbindelse. Jeg har ikke mottat noe brukernavn/passord fra ISP.

 

Betyr dette at jeg ikke kan bruke xbox live? Jeg kjøpte xbox elite med 120GB hd så jeg kunne laste ned spill/demoer. Hadde aldri trodd at det skulle være så vanskelig å få den på nett. Var ikke noe problem med Wii eller PS3.

Lenke til kommentar

isp kan endre mtu for deg.

endre den til 1365 og prøv da, hvis ikke må de endre den til 1492.

mange modem som er satt til 1500 og dette kan være faktisk for mye noen ganger.

 

prøv med ledning direkte fra modemet først for å sjekke hvor feilen kan være.

 

husk å åpne de portene som er nødvendig for XBL.udp_88 og tcp_3074.(men de er sikkert åpen allerede) upnp bør være enabled :)

Lenke til kommentar

Jeg har prøvd direkte til modem. Da virket det. Så det er routeren. Jeg har gjort det du sa, hjalp ikke.

Første gang jeg kjører testen står det confirmed på alle, untatt xbox live hvor det står failed. Når jeg kjører testen flere ganger står det failed på MTU.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...