Gå til innhold

[GTA]Hvordan spiller DU?


Anbefalte innlegg

Som de fleste andre her inne så spiller jeg kanskje FOR mye GTA IV om dagen.

Og når jeg ikke spiller og er på jobb så sitter jeg og tenker på spillet, analyserer og kalkulerer.

 

Det er stille på jobb i dag og jeg har sittet og tenkt lenge på min spillestil og hvor annerledes den er i forhold til min spillestil i GTA 3, VC og SA.

 

"Kan du utdype?" tenker du nå, ikke sant?

 

Med glede!

 

I tidligere GTA-spill så kunne jeg ofte skyte en tilfeldig forbipasserende just for fun. Jeg hoppet ut av brennende biler i fart for å lage kaos på motorveiene. Hvis jeg ville ha en bil løp jeg ut i veien foran en bil og dro sjåføren ut. Hadde jeg god tid drepte jeg sjåføren på stedet.

 

Alt dette er forandret nå.

I GTA IV er jeg mye "snillere" på en måte.

Jeg dreper ALDRI tilfeldige mennesker på gaten uten at de angriper meg først.

Hvis jeg trenger en bil så leter jeg gjerne etter en som står parkert på gaten uten mennesker i. Jeg praier gjerne en taxi om jeg skal et sted.

Når jeg kjører så gjør jeg alt jeg kan for å ikke kjøre over fotgjengere eller smadre alle biler, men jeg kjører fortsatt i høy hastighet og stopper aldri på rødt lys.

 

Selvsagt er det litt annerledes når jeg spiller missions. Jeg må gjøre hva jeg kan for å overleve

 

Hvorfor jeg spiller så radikalt annerledes i GTA IV kontra tidligere GTA-spill er jeg fortsatt ikke sikker på.

En mulighet er kanskje den økte realismen spillet har, både grafikk- og fysikkmessig. Skyter man noen i foten så knekker de sammen. Man kan nærmest se smerten man påfører dem. Mellom oppdragene i de forrige GTA-spillene brukte jeg tiden min på å leke villmann i byen. Nå derimot rusler jeg heller rundt i gatene og bare ser på den mesterlige byen Rockstar har skapt for oss, stikker på et show, drikker med Roman eller ser på TV i leiligheten min i spillet.

 

PS. Hvor mange av dere har hoppet utfor "Empire State Building" enda? Jeg stikker gjerne opp for å nye utsikten noen minutter og tar gjerne en snarvei ned igjen :w00t:

 

Vel, det jeg lurer på er hvordan nettop din spillestil er, og om den er på noen måte annerledes enn i tidligere installasjoner av serien.

 

I threw you the bone, now chew on it :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan vel egentlig si at den er så og si lik din. Før gjorde jeg mest mulig faenskap, men nå gjør jeg som du sier. Praier taxi, tar meg god tid før jeg stjeler en bil (sjekke at det ikke er politi i nærheten). Prøver også å holde bilene mine så hele som mulig.

 

Som du sier, så er det nok mye pga realismen. Byen føles så mye mer levende enn det den gjorde før, og jeg har et annet "forhold" til Niko sammenlignet med de andre GTA-hovedpersonene noe som også får meg til å tenke mer nøye over hva jeg gjør.

Lenke til kommentar

Min spillestil er egentlig ganske enkel.

 

Hvis jeg trenger bil for å komme avgårde så ser jeg første etter en Suv, fordi jeg liker disse best. Hvis ikke tar jeg det første jeg får tak i. (Samme om de står parkert eller om jeg må stjele fra noen som kjører)

 

Hvis noen står iveien for meg når jeg går forbi, eller slenger med leppa. Pang pang, de er død.

 

Det enkle er ofte det beste!

 

(Ikke misforstå, jeg gjør bare oppdrag osv. Jeg suser ikke bare rundt)

Lenke til kommentar

Det samme som trådstarter, men grunnen til at jeg ikke kjører som en full same på speed er at jeg ikke vil ødelegge bilen min - ikke for å spare uskyldige liv. :p

 

Hender dog at jeg skyter på random politifolk for å få en skuddveksling, så ser jeg hvor lenge jeg holder ut. Jobber meg opp en vei, hopper fra bil til bil og dreper det jeg ser. Har bare spilt det i ca 5 timer, men klarte å holde meg i live i en god halvtime i går. ^^

Lenke til kommentar

Jeg har også lagt "drep alt og alle" stilen bak meg, jeg finner større glede i å ta en bil og lage et helvete for folk i trafikken. Jeg mister naturligvis kontrollen over kjøretøyet før eller siden, og da er det ikke fritt for at den ruller inni en fokemengde. Uff, så synd. :!:

Endret av Nielsen75
Lenke til kommentar

I de forrige GTA-spillene var jeg en villmann med evig ammo og jetpack, jeg løp rundt og skapte et helvete for alt og alle. Ingen ble spart, hverken gamle damer, fattige uteliggere eller storbonden som skapte kø med traktor på motorveien.

 

Nå derimot, spiller jeg langt mer som "en vanlig innbygger". Jeg dreper bare folk hvis jeg må, og jeg tenker meg flere ganger om før jeg avfyrer et våpen på åpen gate. Det er rett og slett for vanskelig å gjøre dette. Man kan fly ut av frontruta hvis man kræsjer, politiet er langt mer intelligent, og det virker som at man tåler langt mindre enn i eldre GTA-spill. Dessuten spiller jeg bare kampanjen nå, jeg har faktisk ikke brukt én eneste kode på de drøyt 7 timene jeg har spillt.

Lenke til kommentar

Hehe, jeg kan vel si at jeg er prikk lik alle andre. Man får mye mer følelser i GTA IV. For Eksempel: Når jeg hadde vært på date med Michelle, og fikk lov til å bli med inn i leiligheten og gjort mitt, da ble jeg på en måte glad. Det var tidlig på morgenen og jeg tok amerikaner'n og kjørte ned til stranda for å spinne rundt og rundt! Det er på en måte mye gøyere og mye mer følelser. Det er det jeg liker med det. Jeg vil liksom ikke bare drepe noen på gata for gøy, for det blir liksom nesten at jeg blir lei meg da. Spillet er mye mer likt som i virkeligheten og jeg elsker det! :D

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-uVTr2vDm

Spiller forskjellig.

Når jeg gjør missions så tar jeg det rolig og koser meg

og gjør lite ut av meg.. finner en bil som står sitlle gjerne eller tar en taxi. Holder jeg på å dø, så gjør jeg alt jeg kan for å overlee.

 

Når jeg ikke gjør missions, så gjør jeg så mye rart at dere ville sikkert blitt redde bare ved tanken på det ^^

 

GTA må spilles systematisk :]

Får jeg muligheten til å skaffe biler til han fyren via mail,

så gjør jeg alle de 10 leveringene før jeg fortsetter.

Samme med pakkene som skal leveres!

Lenke til kommentar
får spillet på fredag p.g.a. 1 mai er posten stengt..

 

Er dere mere "normale borgere" p.g.a. det er vanskligere å komme unna politiet enn i f.eks GTA3?

 

Jeg synes det er enklere å komme unna politiet i GTA IV enn det var i tidligere spill, men har snakka med mange som mener det motsatte.

 

Jeg vet ikke nøyaktig hva som gjør at jeg spiller det på en annen måte enn tidligere. Jeg gikk ikke inn for å være "snill gutt" i gta-sammenheng, det bare skjedde. Jeg så det i ettertid når jeg satt og analyserte spillet.

 

Men jeg synes uten tvil at dette er det beste spillet i serien selv om jeg ikke spiller like voldelig som tidligere. Det er så gjennomført og det er så levende.

Ja, GTA IV kroner allerede på toppen blandt mine favorittspill allerede etter knappe to dager med spilling.

Lenke til kommentar
Kanskje det blir barn på gatene GTA IV: X :----D

 

Riktig, jeg savner å kjøre en motorsag gjennom ryggraden på et barn...

 

:p

 

 

Uansett, jeg tror ikke jeg spiller så veldig annerledes enn tidligere. Det er jo morsommere enn noen gang å kjøre over folk med ny "rag-doll-fysikk". Kanskje slår jeg ikke ned så mange på gata, ettersom at jeg fort får en hel gjeng med slosskjemper mot meg.

Lenke til kommentar
Nå derimot, spiller jeg langt mer som "en vanlig innbygger". Jeg dreper bare folk hvis jeg må, og jeg tenker meg flere ganger om før jeg avfyrer et våpen på åpen gate. Det er rett og slett for vanskelig å gjøre dette. Man kan fly ut av frontruta hvis man kræsjer, politiet er langt mer intelligent, og det virker som at man tåler langt mindre enn i eldre GTA-spill. Dessuten spiller jeg bare kampanjen nå, jeg har faktisk ikke brukt én eneste kode på de drøyt 7 timene jeg har spillt.

Hehe, vanlige innbyggere:

  • Dreper bare folk hvis man må
  • Avfyrer våpen på åpen gate

Sorry, kunne ikke dy meg. ;)

 

OT: Samme her. Jeg ladet faktisk opp med å spille GTA:SA de siste dagene før release av GTA4. Standard GTA-spilling med generell herjing, bruker andre biler som effektiv oppbremsing (les: smeller inn i dem i høy hastighet for å stoppe), kjører gjerne langs fortauet for å slippe å bremse opp for bilene foran, etc...

 

I GTA4 derimot, oppfører jeg meg nokså pent. Lot til og med være å ta livet av en fyr som jeg egentlig skulle terminere... Og jeg prøver så godt jeg kan å ikke treffe andre, spesielt ikke fotgjengere, og bryr meg faktisk mye mer om det som skjer rundt meg, både med hovedpersonen og de han forholder seg til. Er for eksempel opptatt av at Michelle får en ålreit date når vi møtes... Og jeg brydde meg fint lite om Denise og Michelle i GTA:SA.

 

 

Syntes det man måtte gjøre til slutt i "Fed the fish" var nokså kjipt, ønsket nesten et annet utfall, selv om typen var en dust. I tidligere GTA-spill ville det ikke vært noe problem. Nå derimot tenker jeg tilbake på episoden stadig vekk. Rare greier. Kan nok ha noe med den "Execution"-greia man skulle gjøre. Ble liksom mye mer personlig, på en måte.

 

Lenke til kommentar

Jeg prøver å holde lav profil spesielt on foot

Men det er ikke lett når noen folk kan faktisk provosere meg skikkeligt :p

Jeg gjør mye tull og oppdrag, vil ikke rushe spillet for fort!!

 

Men med bil da er det hele værre, kjører som en gris, vraker andre biler med stygge bulker som viser jævla bra på bilene, kjører litt på fotgjengerfeltet å kjøre tilfeldigvis en forgjenger ned "donk og han faller langt fram eller hvor det passer han :p" og plukke opp pengene viss han har :p

Lenke til kommentar

Jeg har samme spillestil som trådstarter. I tidligere GTA-spill råkjørte jeg, drepte folk og hadde det morsomt.

 

Nå tar jeg KUN taxi når jeg skal et sted, da jeg simpelthen ikke gidder å kjøre så og så langt bare for å komme meg til et oppdrag. $50 er jo ingenting å betale, når man har godt over 25 000 dollar i banken :)

 

Når jeg en sjelden gang kjører (i forbindelse med oppdrag, eller bilstjeling for en viss person), passer jeg på å ikke kjøre på fotgjengere. Om jeg gjør det, kjører jeg rett til bilvaskeriet for å få bort blodet på panseret og deretter en tur til Pay'n'Spray.

 

Jeg dreper bare folk om jeg må. Hittil har jeg faktisk bare skutt folk jeg har blitt bedt om å henrette gjennom storylinen - ganske stolt! :D Men da er trafikkofrene ikke medregnet...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...