Gå til innhold

Grand Theft Auto IV inntrykk, tips og triks!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Til Skalle:

 

 

Det jeg gjorde var å bruke så mye tid som du har til å ta alle politifolka inne i huset, og når du kommer ut tar du de nærmeste der og. På parkeringsplassen til venstre for bygget satt jeg klar en bil som jeg bare beina rett inn i og kjørte som pokker, ingen vits å drepe politiet på plassen der. Når du er i bilen er det viktig å ikke ta til høyre når du kommer ut av sideveien som leder til parkeringsplassen, da det er blindvei. Ta den til venstre som leder til en bro til neste øy. Lykke til;)

 

Lenke til kommentar

Drakk meg dritings med Roman. Fikk purken etter meg og kjørte ved et uhell ned i en søppelkonteiner eller et stort hull(så nesten ingenting, var mørkt). Siden Nico var dritings klarte han ikke å klatre over veggen, og dermed ble jeg skutt siden jeg ikke ville overgi meg.

Lenke til kommentar
En ting jeg savner etter mye kjøring, og det er muligheten til å ha manuell giring!

Det hadde gjort kjøringen mange hakk bedre :)

 

I så fall valgfritt. Rømme fra purken samtidig som man holder seg på veien, skyter ut av vinduet, følger etter noen og girer samtidig blir multi tasking på høyt nivå.

Lenke til kommentar
Jeg synes at spillet generelt er veldig bra! minuser er: Veldig mørkt enkelte ganger(vanskelig å spille hjemme når det er lyst ute), litt for lett å slippe unna politi i forhold til det gamle systemet...

 

Det er jo ikke spillet sin skyld for at du ikke klarer å mørklegge rommet ditt? ;) Mørkningen kan du også enkelt fikse ved å ta opp lysstyrken som er i options.

 

Ellers er jeg enig i at det skulle vært litt vanskligere å slippe unna politi, men nå har jeg spillt det så lite at det meste jeg har fått etter meg er to stjerner.

Lenke til kommentar

Noen som har klart Three Clover missionen enda? Jeg dreit meg så jævlig ut på slutten. Løp bare bort og skulle kapre en bil som stod midt i purkebilklynga så jeg blei skutt. Det var så teit og jeg blei så irritert på meg selv at jeg måtte bare slutte å spille nå. God natt ;)

Lenke til kommentar
Synes det er lett å slippe unna purken, hvertfall med en og to stjerner. Er bare å kjøre rundt, og unngå politibilene du ser på minimap. Bare vent til helikopteret kommer. tongue.gif

 

Jeg fikk et helikopter etter meg og bestemte meg raskt for å finne nærmeste hus. Jeg fant ett og deretter forvant jeg opp. Politiet og helikopteret mistet meg med en gang. En enslig politimann stod langt under meg uten å se meg, og jeg plaffet løs på han. Deretter var politi på plass. SWAT kom også. Jeg begynnte å skyte på helikopteret da jeg automatisk tenkte at polititet på bakken ikke utgjør noen trussel. Etter 2 min med skyting rettet mot helikopteret søker jeg dekning bak en pipe. Da ser jeg plutselig at begge utgangene til taket brytes opp. Ut kommer en og en politimann med pistolen rettet mot pipen jeg står bak. Faen tenkte jeg. Det var snakk om rundt 10 stk total. Jeg hoppet deretter ned på et tak rett under. Og deretter ned på bakken. Ingen som var på bakken nå da alle hadde løpt opp. Før jeg fikk satt meg inn i nærmeste bil var jeg likevell død drept av helikopteret.

 

Synes bare det var så kult :) Politi jaktene er mye bedre nå som AI er bedre. Det at de selv tar iniativ til å gå inn dører og opp trapper er supert :)

Endret av ReSSaA
Lenke til kommentar

Kongespill (Har til PS3) :D

Har ikke spilt så mye enda, men kjenner at jeg liker det. Men er litt skuffa over musikken på radioen. Leste at den var så bra, syns det meste er skrot fra ende til annen :(

Jeg måtte også sette brightnes veldig høyt for å klare å se noe som helst i de mørke bakgatene.. ikke et problem, men det var veldig mørkt i starten.

Digger den mer realistiske kjøringen, blir litt mer utfordrende å kjøre nå :p Har personlig ikke problemer med kameravinkler eller fps drops/freezes. Kameravinkelen justeres pent med L3 (eller den andre :p) og harddisken min på PS3'n min er nokså tom.

 

Game on! :thumbup:

 

PS! Når blir man kvitt verdens mest irriterende familiemedlem, Roman? :(

Endret av bandreas
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...