Gå til innhold

Geoforce 7900GT problem?


DarthMoe

Anbefalte innlegg

hei,

har en komplett gamer PC som har funket greit frem til siste par måneder.

Tiltagende problem med grafiske blink, forstyrrelser i bildet og at bildet henger seg. Dette skjer kun under spill, og det er blitt umulig å spille nå da "dritten" kommer etter få min.

skjerkortet er gainward geoforce 7900GT, 500mb, GS..

 

snakket med en på komplett som mente dette kortet var synderen, og at jeg mest sannsynlig vil få ett annet nyere kort i retur. Kortet kostet vel rundt 3000kr når jeg kjøpte det for nærmere 20måneder siden, og lurer litt på hva jeg skal akseptere av kort de vil erstatte det med. Har ikke fulgt med siden jeg kjøpte dette kortet, og er usikker på hva jeg kan forvente og forlange i retur.

 

Så forresten de solgte ett likt demokort for 1800kr på komplett nå.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

8800GT er hakket bedre enn 9600GT. Å be om et 9800GTX i bytte er nok å forsøke å dra det litt langt, man bytter som oftest på basis av hva kortene tilsvarer hverandre teknologisk, ikke hva de kostet som nye. Har sett folk med ødelagte 7900GT på utenlandske fora få et 8600GTS i bytte, men noen fikk forhandlet seg til et bedre til slutt. Men f.eks et 9600GT i bytte vil jeg forøvrig se som et veldig godt steg opp.

Endret av Smirnoff
Lenke til kommentar

Problemet ditt er voltregulatoren til minnet som har sagt takk for seg som er en vanlig feil på 7900GT kort som Alastor sier, har selv hatt 3 stk 7900GT hvor dette har skjedd.

Angående prisen til Komplett på demokortet så blir de prisene sjeldent oppdatert, og man får en annen pris hvis man snakker med de.

Ville regnet med å fått ett 9600GT/8800GT/3850/3870 i erstatning, disse yter mye bedre, men i prisklassen 1000 - 1500kr.

 

~ Mortis360

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...