Gå til innhold

asdf


Anbefalte innlegg

så har man wannebe sterke folka som tar på seg den strammeste t-skjorte de finner i skapet og etter at de har tatt ett "vellykket" sett med shrugs med litt for tunge manualer kaster de hantlene i gulvet og nærmest skriker og roper for å få ut "aggresjonen"

 

Wannabe sterke folk? Altså folk som ønsker å være sterk eller folk som er det, men bare roper litt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Der var det en del bra.

 

ble litt småiritert her om dagen. Jeg hadde akkurat kjørt knebøy, og en fyr venta på stanga. Jeg hadde akkurat lagt fra meg etter siste sett, når han spør hvor mye jeg har igjen. Ferdig sier jeg. "Da tar du av vektene da?" Sier han, jada sier jeg.

 

Så ser jeg når denne fyren er ferdig med å trene, så har han faen ikke rydda opp etter seg selv en gang, men ville absolutt at jeg skulle rydde opp før han starta opp (noe jeg selvsagt hadde gjort uansett)!! Jævla nisse altså! :p

Lenke til kommentar
så har man wannebe sterke folka som tar på seg den strammeste t-skjorte de finner i skapet og etter at de har tatt ett "vellykket" sett med shrugs med litt for tunge manualer kaster de hantlene i gulvet og nærmest skriker og roper for å få ut "aggresjonen"

 

Wannabe sterke folk? Altså folk som ønsker å være sterk eller folk som er det, men bare roper litt?

 

 

folk som har rett og slett ikke er "sterke" men tror de er det, legger f.eks på 100 kg i smith og løfter av haspene og kjører stanga kanskje 5 cm nedover og får hjelp av sin kompis til å klare den utrolige lange løftebanen...

 

eller folk som tar altfor mye i precher curl og bare jukker frem og tilbake for å bare løfte stanga ett par cm opp og ned..ser forresten utrolig dumt ut også...

 

roper litt er en ting, men når folk står og skriker i mange minutter etter at man har lagt ned vektene og nærmest står og slår seg på brystkassa som kingkong så synts jeg det er uheldig..

Lenke til kommentar

En irritertende ting er når folk står i gymmet å trener kickboxing i speilet. De har kommet til feil plass.

 

Jeg irriterer meg over de fleste middelaldrende menn i gymmet, de har bare faenskap i tankene. Bare fordi livet deres er over og hormonnivåene synker og synker trenger de ikke lage sur stemning i gymmet (janteloven).

 

En annen faktor som irriterer i mindre grad er når 3 eller 4 rotter seg sammen om benkpresset i tur og orden skifter de vektskiver mellom settene.

Lenke til kommentar

Folk som lasser på 160 kg på stanga i knebøy og fullfører ca 1/10 av bevegelsen, puster tungt og tror de er supersterke, og forteller folk at det ikke er "nødvendig" å gå så langt ned og forsikrer om at det ikke er bra for knærne. Bryr meg som regel ikke om at spotteren i benken står og teller høyt over hele lokalet 4,5,6,7! og du hører han bare blir mer andpusten for hver rep, sånt er bare morsomt, men at folk sprer feilinformasjon og unnskylder sin egen feighet med sånn dritt er jævlig stygt gjort.

 

Når du skal i dusjen og du kommer inn i garderoben rett etter spinning-mosjonistene er ferdige. :p

 

Og plagsomme damer som bare ikke skjønner at det er lov å flytte seg! Fant en ledig benk og jeg skulle gjøre manualroing (gjør den med en hånd på benken) og spør om hun kan flytta stanga si litt (som ligger kloss oppi benken min, hun stod selvfølgelig og gjorde curls...). "Hva er det du skal gjøre da?" spør hun (hun står egentlig og prater med alle andre rundt seg), "nei, skal bare drive med litt roing". Så flytter hun din lite grann så den fremdeles er i veien og fortsatter pratingen med andre. Håper hun mista stanga på tærne så de knakk alle sammen etterpå. :thumbdown:

Endret av Jarmo
Lenke til kommentar

Eg kan ikke fordra folk som skal stå å stire når eg tar en øvelse, klarer jo søren meg ikke å konsentrere meg skikkelig.

 

Eller når du skal løfte benken og det står noen på siden og prater sammen, så du kommer borti og ikke klarer øvelsen som den skal.

Endret av Pathmaker
Lenke til kommentar
Så noe annet rart her om dagen. En fyr som drev å trente manualpress, greit nok i seg selv. Men så skulle han på liv og død ha to ekstra manualer som han skulle ha føttene oppå? Hva fan er det? Tenkte først at han kanskje skulle ha dem for å kjøre droppsett eller noe sånt, men neida, rasshølet skulle bare bruke dem som fotkrakker mens andre folk ventet på de manualene.

 

haha-- hvilket senter så du det?

Lenke til kommentar

Generelt når folk bruker en rett-stang (stående) som er altfor tung, legger seg nesten 90grader bakover og så utfører det de skal (dette som heter curl?). Hvordan kan de ikke få vondt i ryggen av slikt?

 

Musikken på treningssenteret er også megaannoying, faders 'Radio Tønsberg', møkkaradio!!

Lenke til kommentar

Jenter som er livredde for å få musklar, men som likevel (tydeligvis) får god samvittighet av å "trene"; legger på nesten ingen vekt i det heile tatt, tar fem-seks fullstendig uanstrengte reps og legger ting på plass igjen og går til neste øvelse. Rinse and repeat. What's the point?

 

Edit: Greit, kanskje ikkje eit stort irritasjonsmoment. Weird, though.

Endret av Arve Systad
Lenke til kommentar

Oh oh, i wanna play too!

 

- jenter som løfter luft og kjærlighet mens de prater med venninnene sine, bare for den gode følelsen. De bare sitter der og tar reps uten å telle engang. De tar sikkert 25 stykker før de finner ut at de faktisk trener, så 5 til før "settet" er ferdig.

- folk som brøler og bråker for ingenting

- folk som trener kun de "populære" musklene som bryst, mage og biceps.

- folk som løfter helt feil og alt for mye. Så en håndballspiller som var tynn som en strek med 200kg på knebøy. Han senka seg 5 cm, så spratt han opp slik at stanga letta fra skuldrene og smalt ned igjen. Kan umulig være bra for ryggraden, og neppe noe effekt på lår. Er ei jente som bruker å trene der jeg trener. Hun starter sittende, kaster seg bakover som om hiroshima skulle gått av i fjeset hennes når hun tar nedtrekk. Selsvagt smeller magasinet opp i toppen av stativet og det kan umulig være godt for noe som helst. En fyrstikk av en nerd sitter å tar konsentrasjonskurl der man støtter arma mot låret med 16 kg eller noe. Det gikk hovedsakelig ut på å låse arma i 90 grader og vippe opp og ned på overkroppen.

- folk som skal på død og liv ta så mye i benk at de spretter stanga på brystkassa, skyter opp med ryggen og spenner ut ene beinet slik at det er kun ene foten og nakken som er nede i benken mens kompisen hjelper til med halve løftet.

- folk som gjør helt feil ting på feil sted. Curling i knebøystativ eller hantelroing mellom benkpressett.

- folk som bruker belte og reimer på lite vekter. feks 40kg knebøy eller 60kg markløft. Man får da ikke hjelpemuskler av det!

 

MEN det versete er når slike folk som er nevt over gir andre tips om hvordan de skal trene. De burde steines med 2,5 vektskiver!

 

My 4 yuan!

Lenke til kommentar

Å curle med rett stang stimulerer muskulaturen annerledes enn å curle med EZ-stang. Det finnes som oftest mindre stenger med forhåndsfestede vekter, men dersom de ikke er tunge nok ser jeg ikke problemet med å curle med olympiastang. Jeg gjør det aldri selv, men jeg har sett mange andre gjøre det. Det er forøvrig ingenting i veien med å spørre om å få trene i mellom settene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...