Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sliter med motivasjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Denne skulle kanskje heller ha vært under "helse"?

 

Men jeg skjønner litt hva du mener. Alt blir rutine og litt kjedelig for deg tror jeg. I tillegg har du ikke noe tid aleine, helt for deg sjøl. Ta deg en tur ut på skauen, gjerne med litt musikk som du kan høre på underveis. Slikt hjelper i alle fall meg. Litt grønn "innsprøytning" ordner på humøret. Kanskje du også skulle prøve å jobbe en dag mindre i uka? Og hva gjør du i helgene? Prøv å bruk de til nevne skogstur eller finn på noe annerledes med vennene.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Få deg en dame. Etter noen uker så kommer du huske hvor bra du hadde det før ;)

 

Seriøst. Hvordan kan det sosiale være topp når du aldri er sosial? Eller er det på jobb og skole du mener?

 

Uansett så virker det som at du har det helt fint, men trenger litt forandring. Da jeg gikk på skole så var det også slik bare at jeg hadde meget dårlig råd, så jeg misunner faktisk deg :)

Lenke til kommentar

Livet er rutine, uansett. Avbrekk finnes, men når alt kommer til alt, så er du likevel tilbake på å gjøre A,B og så C, dag inn og dag ut. Løsningen blir å trives med det, så godt man kan - selv om det er kjipt. Så kan man heller ta glede i brudd på rutinen, hvor ofte det blir, er opp til en selv.

Lenke til kommentar

Veldig mange på den alderen syns at det er kjedelig å stå opp, og at dagene er umotiverende. Er du faktisk "nede", eller trenger du bare å ta deg selv i nakken og gjøre et par små forandringer?

 

Jobber du hver dag fordi du MÅ, eller fordi du er vant med pengene og jobbingen? Å jobbe hver eneste kveld ødelegger mye for ditt sosiale liv, du jobber når de andre har fri.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...