Gå til innhold

Intrumental, eller konvertere til midi


Christian_

Anbefalte innlegg

Hei, jeg trenger et par sanger som ikke har noen vokal i seg men sliter litt med å finne dem. Siden jeg ikke fant noen instrumental versjoner tenkte jeg først på å kjøre en "vocal remover", men dette ga ikke noe godt resultat. Derfor lurte jeg på om det var mulig å konvertere musikkfiler til midi? Det er snakk om sangene: Anne Nørsti - Bonderomantikk og Kapten Sabeltann - Grusomme gabriel .. Ikke spør hvorfor:p Er det noen som klarer å gjøre dette? Evt vet om noen programmer som gjør det? Jeg har googlet men finner bare trialversioner som kun konverterer de 5 første sekundene...:/

 

Noen som kan hjelpe?

 

Mvh

Christian

Endret av Christian_
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Å konvertere MP3/WAV/Whatever til MIDI kan du bare gi opp! Det vil kun fungere på monofonisk lyd.

 

Å fjerne vokalen kan derimot fungere ganske bra, ved at man fjerner midtkanalen. Det kan gjøres på en grov måte ved å sette stereosporene i motfase, men det finnes program som kan gjøre dette mye bedre.

 

Jeg har et meget godt program for dette, men det er ikke gratis, men jeg kan fint utføre denne ene oppgaven for deg, men du må skaffe meg disse 2 låtene, siden de er ikke så enkle å finne noen MP3 av. Skaff meg begge låtene, i stereo, og gjerne i CD-kvalitet, siden det gir best resultat.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...