Gå til innhold

Oppklaring rundt regler angående diskutering av kjøp/salg av accounts.


Anbefalte innlegg

Jeg kommenterte tidligere i denne tråden og mente at tråden stred imot reglene på forumet og at den burde stenges, det ble drøy kost for en 5-10 stykker som mente at det var jeg som tok feil, og hvor på jordet idiotiske og uvesentlige jeg og mine meninger var. Ha det helt klart at denne tråden ikke er et forsøk på å leke forumpoliti, jeg beskytter kun mitt eget navn og omdømme der moderatorer ikke strekker til.

 

Jeg liker dårlig å bli fortalt hvor feil jeg tar, spesielt ikke når jeg har rett.

 

gullkjøp, kontosalg, annonser: Det er lov å diskutere etiske aspekt rundt dette, men ikkje lov med kjøp/sal, eller hjelp til dette.

diskusjon om bruk av botter: Etiske diskusjonar er lov, men ikkje hjelp til bruk.

linker til sider som er i strid med EULA osv.:

 

Quoten er fra denne tråden her

 

Flere moderatorer kommenterer at selv om diskutering av etiske aspekter, med andre ord hvorvidt det burde vært lovlig med kjøp og salg er lov men at dette derimot IKKE gjelder spesifikke salg eller hjelp til dette.

 

Jeg vinner.

 

 

 

SUCK ON IT!

 

 

 

 

- Nef

Endret av Nefeethi
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg lurte på det samme, men ser nå at det faktisk er mulig.

 

I annen tråd:

 

"Kan en mod slette denne tråden? Selling og kjøping av accounter er mot reglene, i tilleg til å være usannsynlig teit. Takk for å dra spillet ned i gjørma, fag."

 

Ikke bare kommer du med en bastant påstand om at det er i mot reglene, du krever også at tråden stenges. Å synes spørsmålet i tråden er teit, er helt greit. Men det som er vanlig å gjøre da er å _ikke_ gidde å involvere seg. Ikke skrive at tråden er teit... Det viser til den barnslige naturen i din karakter.

At det drar spillet ned i "gjørma" viser også at du tar spillet altfor seriøst. Dette er selvfølgelig ganske subjektivt, og jeg er klar over at du kommer til å nekte deg blå på dette.

Å avslutte med "fag" syns jeg sier ganske mye om deg som person. Igjen legger du igjen "smuler" til oss diskusjonsdeltakere som hjelper oss langt på vei å forstå hvordan du tenker og fungerer.

 

EDIT: Skal være enig i at det var personangrep jeg kom med, men uansett takk for at mod ikke sletta hele posten min da jeg syns de poengene som står igjen i denne posten er veldig relevante.

Endret av Killer_DT
personangrep fjernet
Lenke til kommentar

Trådstarter fremmer ingen diskusjonspunkter som kreves for at en saklig diskusjon kan oppstå, men fremmer bare sitt synspunkt om en ekstern sak. Til dette formålet finnes tråden "Såpekassen" og med mindre trådstarter utbedrer førstepost til å gi tråden diskusjonsgrunnlag vil den bli stengt.

 

Denne posten skal ikke kommenteres i tråden men kommentarer kan sendes på PM til meg eller en annen moderator.

 

EDIT: Én post er også fjernet etter retningslinje #10.

Endret av JohndoeMAKT
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...