Gå til innhold

Age of Conan Guild - Legio VI Victrix - (Aquilonia Server)


Anbefalte innlegg

signVic.jpg

 

Legio VI Victrix er eit Norskt guild på serveren Aquilonia, som er ein RP-PvP server. Me rekrutterar nordmenn, svensker og dansker, så me kan bruke morsmålet våres isteden for engelsk.

 

Legio VI Victrix er eit stort og stabilt guild, som blei oppretta 17 mai, og er ein av dei eldste guildsa på serveren. Aquilonia serveren er ein PvP-RP server, RP skremmer vekk mange, men heldigvis så trekker det til seg meir voksne spillere som ikkje bare er ute etter å ganke andre. RP er ikke ein nødvendighet på serveren eller i guildet, men me oppfordrer folk til å RP.

 

Som medlem vil du få rimelig frie tøyler, det einaste me krever er at du følger PvP reglane våres, er casual player og at du helst betaler små avgiftene me har lagt på medlemmer som er høgt level.

 

Me har eit veldig godt og sosialt miljø, der du vil føle deg velkommen, og få nye venner. Me er eit respektert guild på serveren, og me har mange venner i andre guild og gode kontakter. Me kommer til å prøve å ta eit battlekeep snart, me driver også med tier 1 og 2 raids, der me inviterer venner for å fylle opp dei plassane guildet ikkje greier å fylle opp. Me håpar å kjøyre eigne guild raids men trenger fleire medlemmer for det! Me har mange aktive PvP spillere, det blir meste dueller og minigames, men også "hunting" grupper, som jakter på folk i KoS lista. Når me skal angripe Battlekeep kommer det til å bli mykje meir PvP, og sjanse for å tjene mykje PvP poeng.

 

Me ein heimeside og forum der det vil bli lagt ut informasjon til medlemmer. Me har ein Ventrilo server som medlemmer kan bruke fritt, om dei skulle ønske å snakke om sosiale ting, eller kommunisere når dei gjer quests, minigames og lignande. Me har også eit DKP system for guild raids, for å få ein rettferdig fordeling på epic item drops. Me brukar Ventrilo serveren under raid for å kommunisere.

 

Er det interessant å joine?

Besøk oss på våres heimeside

 

eller ta kontakt i spillet med:

Heros

Calfuray

Morkaz

 

 

Nettside

Forum

 

- Primus Pilus Khamul

Endret av ArneHB
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...

*Oppdaterer litt*

 

Victrix har fått in mange søknader og interessen er stor, takker for alle som er inne å titter,registrere seg og skriver på forumet.

 

Du behøver ikke sende søknad direkte til lederne i VI, bruk bli medlem knappen i forumet etter du registrer og det er viktig at du fyller ut join aplication skjemaet. (bare å klippe lime)

 

Betatesterne i klanen har allrede spillt en stund, nå følger resten på og aktiviteten på TS stiger :) Det er bare å glede seg

 

Velkommen skal dere være.

Endret av Cri
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Liten oppdatering, me har bytt namn på guildet. In game vil du finne oss som "Legio VI Victrix" og ikkje Victrix VI Legion!

 

Me søker altid folk som kunne tenke seg å ein guild med godt og hyggelig miljø og atmosfære! Send oss ein søknad!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 4 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...
#10:

Bumping er posting i gamle tråder, slik at de skal komme lengre opp på lister over de siste postede meldingene. Dette blir gjort av enkelte, og slike meldinger inneholder ofte bare "*bump*". Dette vil i første forsøk bli slettet, men hvis brukeren fortsetter bumpingen kan stenging av tråder og advarsler bli brukt. En har likevel lov til å svare på sine egne tråder, dersom en har ny informasjon å komme med. Bumping tillates i den grad at det går minimum 24 timer mellom hver slik post , at det maksimalt to stykker sammenlagt, og at innlegget inneholder minst 14 tegn.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...