Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Dårlig reklame for Telenor, god for WebDeal :-)


Anbefalte innlegg

Ønsker bare å gi ris til Telenor, og ros til WebDeal. :smile:

 

Jeg driver et firma og leide serverplass hos Telenor (Nextra) for ca. 1.5 år siden.

Vi betalte da kampanjepris på kr. 1490,- for 50MB, 10 e-post kontoer og domenenavn, dette økte senere (mai 2001) til 3027,20 pr år.

Med den siste prisøkningen er vi oppe kr. 5441,50 pr. år for denne løsningen, dette fikk vi brev om nå like etter nyttår.

 

Prisøkningen gjelder fra 1. februar. Jeg sa øyeblikkelig opp avtalen når jeg mottok brevet, men Telenor har en oppsigelsestid ut månden pluss påfølgende (dvs. ut februar)?? I tillegg godtar de ikke oppsigelse pr. e-post, så de sendte over er oppsigelsesskjema som svar etter 5 dager..

 

Til sammenligning leverer WebDeal 40MB server og 40 e-post/ftp kontoer for kun kr. 865,50 - flytting og domeneadministrasjon innkludert. Pluss at de har god service og har jobbet hurtig og bra så langt, domenet var flyttet og klargjort dagen etter bestilling.

 

Kundeservicen til Telenor er bare sorgen og i tillegg har de hatt mye feil siste året, har mistet tellingen på hvor ofte e-post serveren har falt ut i et døgn eller to.

 

Forsvar prisingen til Telenor den som kan!!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:



Forsvar prisingen til Telenor den som kan!!!



 

Den kan ganske enkelt ikke forsvares.

 

Det er forferdelig skummelt at det (tidligere) statseide norske televerket har blitt til det som det er idag; et griskt og motbydelig gigantkonsern som tråkker på folk, tar for mye penger for tjenestene sine (så mye at det er lovstridig til og med), og driver med reklamepropaganda for å knekke konkurrenter. Se Telenors reklame på TV2, der de sammenligner det man sparer ved bytte av teleleverandør, med det man sparer på å dele en tannpirker med kjæresten sin.

Lenke til kommentar

Ser dere sliter med useriøse aktører. Jeg må bare si at etter at jeg byttet til Internet Investments and Innovation har det bare vært gull og grønne skoger. De har gode priser, stabil drift, lynrask server og ikke minst kjempebra service. Hvis dere har problemer med leverandørene deres burde dere bytte omgående.

 

Sidene deres finnes på http://www.3xi.no

 

[ Denne Melding var redigert av: TooBorg på 2002-01-10 08:24 ]

Lenke til kommentar

Hei!

 

Eg har ikkje server plass endå..

Men,har ein shell konto,og vurderer snart kjøp av domene.Viss/Når eg kjøper domene kommer eg nok til å velge ein lokal leverandør.Siden eg kjenner dei personlig regner eg med at servicen ikkje vil bli så dårlig :wink:I steden for å velge ein leverandør i eit stort selskap der eg ikkje kjenner noen.

Lenke til kommentar

Hei Trondj,

 

Vi driver ikke vanligvis support på forum, men jeg må si jeg stusser meget når du sier at du bestilte flytting i November. Fint hvis du sender meg en mail på [email protected], jeg nekter å tro at det ikke finnes noen forklaring på dette.

 

Ellers benytter jeg anledningen til å reklamere for våre nye MySQL tjenester til 25,- pr mnd, les mer på http://www.webdeal.no

 

mvh

Egil Nes

WebDeal.no

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...