Gå til innhold

Epic Flying Mount Pro


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

jeg brukte 9 dager på å farme gull til min (første) epic flying mount. Gjorde det meste av quester i blades edge, netherstorm og shadowmoon valley på to chars for å få nok gull. mitt mål med det hele var å skaffe meg en netherdrake, og på de 11 dagene jeg brukte på det tjente jeg ca 2000g.

 

Jeg har også kjøpt epic flying mount på den andre charen min, men har brukt mye lenger tid på å farme pengene, fordi jeg ikke gikk ordentlig inn for det. Jeg har vel også ca 3000g nå, etter å ha fått char to exalted med netherwing og nesten exalted med ogri'la.

Lenke til kommentar
2 uker med Daily quests . Hvis han brukte 1 time pr dag på Daily quest i løpet av 14 dager. La oss ta en timelønn på 130kr blir det 1820kr.

 

14 dager med dailies gir sånn ca. 120x14 = 1 640g + eventuelt skrap man kan selge. Du må nok tredoble summen du kom fram til.

 

 

Kroner, ikke gull.

Lenke til kommentar
Hvordan er det mulig tbh, når han laget en tråd? Og satt i tittel å tråden...? :roll:

 

wanna be )"#¤&("/ forumpolice :roll:

 

Det foreligger ikke noe regler om at slike ting skal legges til "småprat". Hvis en bruker velger å lage en ny tråd så får eventuelt en moderator komme å stenge den eller flytte den. Kommer til å nominere deg til neste gang de runde med nye moderatorer... Du blir en perfekt nazimod.

 

Må si jeg er enig med Moonshield. Er jo en helt ubruklig tråd.

 

Men da er det jo enkelt. Det er bare å ignorere den. Er det så vanskelig? Denne kunne fint vært i småprat, men ser ikke noe problem med at det lages egen tråd. Den forsvinner av seg selv. De teite kommentarene som kommer fra de 2 første svarene er MYE mer ubrukelig enn denne tråden....

 

Så så, hvem ristet i buret ditt, Dev-?

 

Edit: Leste feil.

Endret av Moonshield
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...