Gå til innhold

Den store Death Knight tråden.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hmm. Jeg er som regel ganske høyt på dmg meters, som feks i OS idag, toppa både i 10 å 25 man, mot DW DK's som var mye bedre geara enn meg.

Men jeg merka noe når jeg va i Strat timed, jeg lå på ca 2k dps igjenom hele fighten? Er dette pga instancen er såpass AoE basert at jeg ikke får tatt så mye dmg før de andre i gruppa (Pala, hunter, mage) dreper resten av mobsa? Eller delte jeg såpass dårlig dmg i det runnet? :hmm:

Lenke til kommentar

Folket splittes mellom blood og unholy. Sjekk speccene på wowwiki.com, der er egne levelling-specs, pvp-specs osv.

Med blood får du haugevis av auto-healing fra talents, med unholy får du høyere DPS og flere AOE-skills.

 

Jeg syns blood var kjedelig i starten, det var som å ha en healer som spamheala meg hele tiden mens jeg slåss, så jeg bytta til Unholy.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Jeg levler min DK med blood, lett valg synes jeg da blood lar deg soloe ALT av grp-quests, mens Unholy dreper kanskje bittelitt fortere.

 

Har respecca fram og tilbake flere ganger for å teste og så vidt jeg kunne se var det minimal forskjell på hvor fort mobs dør, men blood lar deg slippe å finne fler til evt. 5-man quests :)

Endret av tmg
Lenke til kommentar

Var både blood og litt unholy i de senere dager før 3.0.8 og må si at unholy var etter min mening mye bedre til å holde seg i livet, og å drepe både single - og multitarget situasjoner.

Men er litt mer stress å holde seg i livet etter patchen som unholy, har dog ikke fått prøvd ut blood postpatch så kan ikke si så mye om åssen det har utvikla seg på den fronten.

Lenke til kommentar

Jeg soloer også alle group-quests med Unholy-spec. Meg og ghoul er uatskillige :love:

 

Tar gjerne elite-mobber med 45000hp alene på lvl 72. Men når det blir 60-130k hp sliter man. Men greide å DPS'e ned en 74 elite som hadde 113k hitpoints igår, selv var jeg 73 og hadde 13000 hp. Slapp å drepe ham, han ga seg ved 20% health, da. Trodde egentlig aldri det skulle gå bra, men det kom ingen andre forbi så jeg bare prøvde. Hadde 9000hp left når jeg var ferdig, så..death strike ftw (healer masse når man treffer).

 

Har ikke sjans på Alystros eller Sarathstra..

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Den er kjip, men det må nok være slik, siden du får masse ore og skins på lavere levels som du selger på AH. Hvis alle DK'r skulle starte på 270 i alle professions, ville vel markedet tørke helt ut på lavere lvl skins og herbs og slikt som folk trenger når de lvl crafting profs. Tjener jo også en haug gold på å selge alt man farmer på AH mens man leveler.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Levla mining nettopp, 2 dager og jeg er nå på ca 415.

 

Trikset for å få dette til å gå fortest mulig, er å smelte hver gang du potensielt kan starte å mine en ny ore. Smelter du da fra oransje til grønn, så er det utrolig hvor mange veins du slipper å mine.

 

Kan også nevne at min ferd fra 1-400 ga ca 1500g fortjeneste. Gold, truesilver og thorium ga den største profitten.

Lenke til kommentar

jaja.. I det siste har jeg tanka med dk'en min, siden det var manko på tanks i guilden. Jeg kjørte dw 32/39 unholy/frost, tror det var den speccen. Vært tank såpass lenge nå, husker ikke.

 

Men det jeg egentlig lurte var, åssen tror du dps'en blir siden de skal bytte plass mellom unholy blight og gargoyl i talent treet?

 

Forelska meg i denne speccen, siden jeg var en gammel enhance shaman.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...