Gå til innhold

Den store Death Knight tråden.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har ikke talent builden min oppe nå, sitter på jobb. Jeg har blant annet kjørt på en talent som gir rundt 3 AP per 180 Armor, dvs rundt 74 ekstra AP på level 58.

 

WoWwiki har et talen build men er ikke helt enig med det, skal poste min build når jeg kommer hjem.

 

Skal se litt mer på runes når jeg kommer hjem og, tror jeg har en som heter spellshattering men er ikke helt sikker.

Lenke til kommentar

Runer er "enchantments" du legger på våpnene din, du får en skill, runeforging, som du bruker sammen med en runeforge som du finner der du starter som DK. Du kan kun ha en rune på våpenet men kan bytte disse ut så ofte du vil. Du får og en spell som gjør at du kan lage en portal tilbake til startplassen noe som hjelper meget.

 

Forøvrig heter questen du gjør for å få hest "Grand theft pominol" eller noe slikt, trodde jeg skulle kveles av en brødbit da den questen kom opp.

Lenke til kommentar

Hvor langt er du kommet?

 

 

Når du har tatt Lights Hope chappel og skal tilbake til Ebons hold blir det laget en portal. Når du kommer til Ebons hold tar du portalen (rosa lys ring) til andre etasje og knerter beistene der oppe innkludert patchwark monsteret. Så er Ebon hold tatt tilbake.

 

Lenke til kommentar

Frost/unholy er mer rettet for AoE tanking, du holder rottene i buret for å si det slikt. Du har heller ikke mulighet til å bruke shield så det blir da 2H tanking mest sannsynelig om du da ikke ønsker dualwield.

 

Er litt i tvil om jeg skal beholde 2 hander eller om jeg skal se om jeg kan få 2 good looking swords.

Lenke til kommentar

Ikke sant, er helt enig med hva du sier Inxs, men kan tenkes at jeg blir å neede på et par good looking 1 handers om det er ingen andre som vil ha dem. Bare for å sammenligne.

 

Blood, som retribution, har jo spek som spesialiserer seg på 2handers så. Er i alle fall nice at man begynner med 270 i first aid, kommer meget godt med ettersom man har lav defence.

Lenke til kommentar

Siden jeg liker best å spille som tank (Mainen min er prot-spec warrior), har jeg valgt følgende build basert på Frost-treet:

 

http://www.wowhead.com/?talent=jbEZhxjtIe0RMRbsou0x

 

Noen gode forslag på hva jeg bør gjøre annerledes? Som f.eks kjøre mer Blood helt fram til lvl 80? Nå skal det sies at det har gått en god stund siden jeg spilte WoW (nesten 1 år), så jeg bør egentlig ha litt å gå på når jeg skal levle opp...

Lenke til kommentar

Spiller selv Death knight (level 62 atm) med 7 i unholy og resten i blood og det funker utmerket. Ingen nedetid, kan ta mange mobs om gangen uten å miste HP etter "kampen" er ferdig, kan soloe høyere level eliter og til og med fler om gangen uten å miste så veldig mye HP..

 

Føler meg litt OP :)

 

I mitt syn: blood = blanding av ret og warrior, unholy = blanding av warrior og warlock, frost = tank.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...