Gå til innhold

Trenger feedback på noen modell bilder


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan ikke si jeg hadde helt sansen for den blurry effekten du har lagt på bildene, det ser temmelig påtatt og merkelig ut... har du prøvd å få plastikkhud effekten som motebladene bruker? I så fall kan det være en idé å tone den ned en del hakk og heller fokusere på detaljrikdom og det å få frem personlighet og karisma i bildene, det er jo mye det portrettfoto handler om - i mine øyne, hvertfall.

Lenke til kommentar

ok here goes...

 

første bildet, her skulle du ikke ha brukt softing til huden hans.. Her har det vært mye mere intr med en effekt som Tim Tadder bruker f.eks. Han ser i utgangspunktet ut til å kunne være en kul rå fyr.. og det får du ikke frem med å smoothe ansiktet hans..

 

Nest siste bildet av hun som sitter på stolen, ser ut som du bommet på hvit balansen.. Men det kan være at du ønsket denne effekten ;).. Ser ut som du ville ha en glow effekt her. Men jeg syns du burde ha behold detaljene for øyne, munn og hår.. Disse er viktige aspekter i et portrett bildet.. Effekten i bildet har også vært mere kraftig om du hadde tatt bildet rett forran henne i den posseringen. Hun har vaktre øyne og det tror jeg du klarer å bringe skikkelig frem hvis du prøver på nytt..

 

men ta mine ord med en klype salt.. jeg er tross alt bare en noob :).

Lenke til kommentar

Jeg synes du bommer mest på komposisjonene her. Du har valgt litt halvtette utsnitt, men de blir hverken fugl eller fisk. I tillegg har du brudt en av de viktigste reglene i min bok, å kutte haken uten at det er i sammenheng med en ekstremt tett komposisjon. Softingen er grei nok, men komposisjonene burde du fått til mye bedre under kontrolerte forhold som dette. Dette blir bare nesten nesten, men langtfra helt der.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...