Gå til innhold

Perfekt kropp eller?


Pinup

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
kanskje ho trekker inn magen i det andre bildet, men jeg syns at når man begynner å se ben så er personen litt for tynn. Men for all del, ganske hot ho. :xmas:

Om du ikkje ser hofte-, og ribbein i sånn positur må det ligge nokre lag med fett oppå. Det er ikkje fint.

 

Alle kan få fram ein del av skjelettet i riktig positur, har dei ikkje det er det enten fett der, evt. muskler, eller så er det photoshoppa. Hjelper ikkje kor mykje ein vil, det finnes ingen damer utan ribbein og hoftebein.

Lenke til kommentar
Det at han har så bra bryst uten å kjøre benkpress er et argument mot heltene som okkuperer benkpressen ;)

 

 

Mindre prat, mer kropp ;)

http://models.femalemodels-hq.com/wp-conte...isa_miller5.jpg

 

 

Problemet med Marisa Miller er at hoftene hennes fins ikke. Noe som er grunnen til at hun nesten alltid lener ut hoften i bildene.

 

Som du kan se veldig godt her:

post-140267-1261045817_thumb.jpg

Endret av ttt
Bilete fjerna frå sitat.-ttt
Lenke til kommentar
Ååååh! Hun har fin kropp hun!

 

Hvis man ikke skal se hofteben i det hele tatt skal man være rimelig tjukk altså..

Okei, jeg er egentlig enig med deg i det meste, med den siste kommentaren er jo helt på trynet. Jeg kjenner mange som er tynne som ikke har så veldig synlige hoftebein, og motsatt der kratige jenter har veldig fremtredende hoftebein. Bare fordi du er ganske smal og tynn, så er ikke du idealkroppen. Du er heldig med å ha små pupper til liten kropp, naboen ved siden av deg har kanskje store pupper og liten kropp..

Selv om dette kanskje er din subjektive mening så må man tenke litt over hva man skriver også, det er jo ikke bare "voksne" folk på denne delen av forumet..

Lenke til kommentar

Jeg har sett veldig få mennesker som ikke har synlige hofteben, med mindre de har mye lovehandles såklart. Nå snakker jeg ikke om heftig utstikkende noen, men dama over der har helt normale hofteben synes nå jeg.. Har man mye lovehandles, muffintop etc, så er det logisk at man ikke kan se hoftebena, men da er man også tjukk. Ikke nødvendigvis feit, men tjukk..

 

Forstår ikke helt hvorfor du trekker inn meg i den sammenhengen der, men OK. Du skal få synes hva du vil om kroppen min, men det var en merkelig ting å trekke inn.

 

Jimstar: Som regel = en talemåte. Kan sikkert misforstås. Det jeg mente er at normale kropper ofte har litt "flat og kjedelig" rumpe. Det skal litt trening til å få en sånn superfin rumpe. Men ikke alle såklart, noen er veldig heldig sånn sett ^^

Endret av MissK
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...