Gå til innhold

Perfekt kropp eller?


Pinup

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg synes det er frustrerende å bla på treningsforum. Er så mange rålekre mannekropper der. Blir som når jeg går på treningsstudioet her i Øst-Europa, og føler meg som et anoreksioffer ved siden av de gjennomtrente, tøffe gutta med mine 84 kg og halvtrente kropp.

 

Edit: Drømmekroppen min ville hatt betraktelig bredere rygg, og litt bredere nakke, enn ukens profil.

Endret av Quicko
Lenke til kommentar
Så godt som perfekt i mine øyner: .. :love:

 

http://media1.break.com/dnet/media/2008/3/19mar6-amazing.jpg

Den kroppen der er rimelig perfekt, ja.

 

"Ukens Profil" på treningsforum.no

 

Hadde vært rimlig fornøyd om jeg hadde den kroppen :)

Han så jævlig bra ut. Link for de som ikke vanker der. Veldig bra armer og midje. Slik en midje skal være, ikke bolemage.

Han fyren var langt fra min definisjon på den perfekte mannekropp. Magen så ganske bra ut, definert og ikke latterlig muskuløs. Resten av kroppen, derimot, ser ikke like bra ut. På det nest øverste bildet ser man hvor merkelige form tricepsene hans har og hvor overdimensjonerte både biceps og triceps er iforhold til bryst og mage. Lite symmetri og lite velproposjonert kropp.

Lenke til kommentar

Han hadde veldig mye lavere fettprosent enn de to andre ved siden av, men ja, det er jo klart at han hadde lite kjøtt på overkroppen, og generelt svever på relativt gode armer og smal midje.

 

En deffet person ser gjerne bedre trent ut når han tar av seg klærne til bar overkropp, men ikke fullt så bra ut med klær på.

 

Husker det var et råskinn som veide 73kg og var noen cm lavere, men hadde EKSTREMT mye bredere skuldre og rygg, og bedre armer, samt veldig smal midje. Skal se om jeg finner bilder av han.

Endret av Quicko
Lenke til kommentar
God, yes.

:sick:

 

Jeg skal si dere noe! Boobs is the only reason I live for!!! Damer med store daier og en fin stram rumpe er bare så syyyykt deilig!!! Spessielt (I'm fourteen so I hope it's allright) 16-17 åringer som har boosta puberteten sin!!! AHHH!!!! Blir så kåt at pikken er hardere enn en kjepp!

Lenke til kommentar

Hmm, å kalle ham chubby er vel å ta litt i da.. Og synes faktisk den såkalte muscleduden, om det er han som det referes til, er alt for skinny.. Blåser jeg litt på ham så flyr han jo vekk.. Han til venstre har vel den "beste" kroppen av de der. Han lengst til høyre, Mr. Chubby, er vel den mest normale..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...