Gå til innhold

Reise til Los Angeles


Anbefalte innlegg

Jeg skal da reise til Los angeles og skal vere der i rundt 3 uker :new_woot: , jeg har leid bil og skal kjøre til Las Vegas og San Francisco etter at jeg har vert i L.A en stund.

 

Det jeg er ute etter er tips om hva jeg burde gjøre og ikke burde gjøreJeg er åpen for alle tips enten det er spennende galleri,museum,club eller shoppingsenter.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Det er vanvittig mye å se i alle disse tre byene, samt områdene imellom. Her er noen av de tingene jeg gjorde som jeg trygt kan anbefale.

 

Los Angeles:

 

Liker du fornøyelsesparker, besøk Six Flags Magic Mountain. Her finner du noen av verdens største og råeste berg- og dalbaner.

 

Besøk Universal Studioes. Masse tøffe live show og andre effekter, blant annet 4d kino. Absolutt verdt et besøk.

 

Lei sykkel og sykle mellom Venice Beach og St. Monica Beach. Det er egen sykkelvei langs med stranda som er veldig fin å sykle på. Skikkelig Pacific Blue stemning med lettkledde damer på rollerblades. ;)

 

 

San Francisco:

 

Besøk Fisherman Wharf, Chinatown, ta trikken, rusle rundt i gatene. Masse å se her!

 

Ta en båt ut til Alcatraz, fengselet hvor Al Capone satt. Garantert en stor opplevelse. Her er det stor pågang, så det kan være smart å bestille et par dager i forveien.

 

Liker du dyr kan San Francisco Zoo anbefales. Dette er en av de fineste zoologiske hagene i hele USA.

 

 

Las Vegas:

 

Var bare her en natt og bodde på hotel Circus Circus, et hotell med 5000 rom, 3 casinoer og innendørs fornøyelsespark! Las Vegas er et mekka for underholdning og det er aldri vanskelig å finne på noe å gjøre her så lenge man har penger.

 

 

Tips til ting å se mellom byene:

 

På turen fra LA til Las Vegas anbefaler jeg å kjøre I-10 noen mil østover. Kjør så nordover gjennom Joshua Tree Nat. park og besøk den lille byen Twentynine Palms. Videre kan du fortsette gjennom Mojave ørkenen til Vegas. Tilbake igjen kan du velge å kjøre gjennom Death Valley, verdens varmeste sted. Kjør så nordover i retning San Francisco via Yosemite National Park, en av de desidert flotteste nasjonalparkene i USA! Sydover fra Frisco kan du velge å kjøre kystveien tilbake til LA. Et godt alternativ til den nokså kjedelige I-5 som går lengre inne i landet og gir deg muligheten til å besøke trivelige byer som Santa Barbara.

 

Håper du får en super reise, du har uten tvil mye å glede deg til!

Lenke til kommentar

Må slenge meg på denne, jeg og faren min skal på roadtrip i sommer, vi har Austin, Texas som utgangspunkt, og San Fransisco som sluttpunkt, jeg har lyst til å få med meg grand canyon, San Fransisco, Las Vegas, er det noen flere tips?

 

vi tenkte å kjøre route 66, eller er den overvurdert?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...