Gå til innhold

Hvilken Vista anbefales?


Anbefalte innlegg

holder det plenty med "Vista Home Basic" eller hva det heter, for vanlig spill/surfing/videoredigering, eller er det masse fordeler med "Vista Ultimate" som gjør at den virkelig er å foretrekke uansett? Hvilken Vista-utgave anbefaler du?

Endret av sageman
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

så det er ikke slik som i XP at det er store forskjeller mellom Home og Pro, altså?

Tenker jeg går for Home Premium da, er 64bit å anbefale? tror jeg går for det når jeg først oppgraderer, så lenge det ikke anbefales sterkt imot?

 

takker for hjelpen, folkens :)

Lenke til kommentar

64-bits Vista er uansett det beste å velge dersom man har maskinvare til det. Før eller siden må man over på 64-bits operativsystemer, og siden 64-bits Vista fungerer såpass godt som det gjør ser jeg ingen grunn til å velge 32-bits.

 

Til videobruk slik trådstarter planlegger å bruke PCen til vil jeg anbefale Home Premium da denne har støtte for HD-video, lage DVDer, flerkjernede CPUer og tillater dobbelt så mange simultante tilkoblinger som Home Basic som kan gjøre underverker når man bruker nettet. Mer info her :)

Lenke til kommentar

Vista Ultimatium er den best som er ute no har det meste du trenger, her er ein sammanligning av alle vista versjonane sammanligning, eg ville ha gått får ein 64-bit versjon, microsoft har sakt at dei kom til og satse på 64-bit system no. Og du får meir utbytte av 64-bit system og drivarane er begynnt og kome seg noke veldig no.

Lenke til kommentar

Ultimate koster dobbelt så mye som Home Premium, så om du synes det ekstra utlegget er verdt det kommer helt an på hva du skal bruke pcen til. Som du ser i oversikten Neddo linker til er det tre funksjoner Ultimate har som Home Premium mangler, om du faktisk trenger disse kommer som sagt an på hva du skal bruke pcen til. De aller fleste greier seg med Home Premium.

Lenke til kommentar

home premium funker heelt fint til spilling og til bare "vanlig" pc bruk. ultimate kommer vel bare med noen flere programer, ser bedre ut, litt flere funksjoner ol. men mens du spiller vil du ikke merke noen forskjell på ultimate og home premium.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...