Gå til innhold

Snustråden V5 (VIKTIG! Les førstpost!)


Heilage

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Om det tok hele 3 minutter å knote sammen en sylinder på den måten din, anbefaler jeg heller at du bruker tiden på å lære deg å bake med henda. Alt etter hvor dyktig/perfeksjonist du er så tar det jo bare 20+ sekunder å bake på skapelig vis.

Tror han menta at det tok han 3 min å lage Prismasteren.

Lenke til kommentar
Tror blodårene trekker seg sammen, så hvis hjertet prøver å pumpe like mye blod gjennom kroppen som før øker nok trykket. :)

 

Jeg hørte av en kompis som hadde hørt av vennen til kameraten sin (altså det som kalles rykter) at en kar putta en boks snus løs (aner ikke hvordan) under armen sin og begynte å ta push-ups. Siden blodårene hans trakk seg sammen og han samtidig trente, ble hjertet overbelastet og han døde. Kan noen av-/bekrefte dette?

Lenke til kommentar

kan med sikkerhet avkrefte dette. nikotinet kommer ikkje inn i blodet gjennom vanlig hud. må vere på tannkjøtt, sår, penishovud osv for å trekke inn i bloden. om han tok ein heil boks med løs i kjeften og trente samtidig kunne han ha dødd av overbelstning av hjerte, men ikkje med snusen under armen! :p hehe, må vere nåke av det morsomste eg har hørt.:p:p hehe

Lenke til kommentar

Hvordan virker nikotinplaster da? putter man nikotinblaster på kølla da ?

 

Det kan faktisk være at nikotinet gikk inn i armhulen hans... Man svetter jo mer i armhulen en anre steder på kroppen, noe som tyder på at det også ville være lettere for nikotin eller andre stoffer å komme inn der. Hvis det kommer ut komemr det vanligvis inn også.

Lenke til kommentar

Snus under armen funker. Sikkert mangen som har høyrt om sprit på tapong som fjortisene putter i ræva eller i armhulene for å bli fulle uten å drikke.

 

Når du putter snus under armen blir nikotinet blendet med svetten og det kan trekke inn i svettekjertelene. For så å blande seg med blodet. Blir på samme måte som om at du har den under leppa, men under leppa er det andre kjertler.

 

Det at han døde tviler eg litt på. Rykter pleier å bli endra på etter kvart som dei blir fortalt, trur heller at han besvimte. Men det å ta armheviner med snus under armen blir sikker litt vanskelig.

Lenke til kommentar

Snus i underleppa er jo helt humbug. Er dreven snuser og har holdt på i mange år. Etter å ha spist litt amerikansk snus, som grunnet litt annen konsistens FINT kan legges i underleppa, skulle jeg prøve det samme med en feit klype General.

 

Det endte i et enormt munnsøl og brekninger..usj!

Lenke til kommentar
Ikke så superdum den der! Skulle gjerne hatt meg en prismaster jeg óg, selv om jeg er proff på baking. Det enkle ER ofte det beste. Ble jo fin størrelse på prisen med den oppfinnelsen din og. Mulig jeg lager meg en selv..

Passer jo egentlig for meg da, Jobber i rema:P

 

Bruker ikke mye løs, bare når jeg er hjemme og da gidder jeg ikke vase med baking. Blir så mye søl på fingrene.

 

Passer fint for de som ikke har Visa og ikke kan bestille fra f.eks buysnus.com :)

Lenke til kommentar

Jeg bryr meg ikke om hvordan prisen ser ut... Den skal jo inn under leppe og ikke i et utstillingsvindu. Bare den blir fast og kompakt så den ikke faller fra hverandre er jeg fornøyd. Fordelen med en slik prismaster må vel være at nikotinet ikke blir presset ut og griser til hendene dine når du baker den, på denn måten får du bedre effekt og du er like ren på hendene :)

 

Noen som har prøv grovsnus ? har tenkt å kjøpe en boks i morgen.. Hvordan er den ? Hvor får jeg kjøpt den ?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...