Gå til innhold

Jentespill til 360


oyvindhauge

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

argh.. jeg vil også ha dame som liker spill.. Hun har en eks som var fucked up på wow, og har etter det hatt et svært anstrengt forhold til spill.. Skjønner forsåidt det når hu f.eks laget middag til han og han bare ga faen fordi han skulle spille wow.. Han sluttet på skole og jobb for å spille wow og da. Loooooser...

 

jaja.. jeg ønsker meg større leilighet og egen tv, sånn at jeg får spilt mer... snufs.

 

Men hu liker forøvrig scene it da.. Så det er kanskje et bra valg, selvom jeg syns det er litt kjedelig med kun to.

Lenke til kommentar
Av en eller annen grunn så har dama fått dilla på Rainbow Six: Vegas på 360'n. Skytespill har til vanlig vært "blæh" og "kjedelig" og ikke minst "skjønner ikke". Men etter at hun forsøkte litt co-op splitscreen, der jeg utstyrte henne med en MP5 og en sniperrifle, så har hun mast de siste kveldene nå om vi ikke skal spille mere.

 

Fordi hun ikke har erfaring med slike spill overhodet, så passer tempoet i Rainbow Six vegas bra. Dessuten, med sniperrifle kan hun stå litt tilbake i deking ganske trygt og dukke opp og blåse hodet av fiender mens jeg rykker framover med assault rifle/MP5, eller er spotter og roper ut mål for henne da hun bruker riiimelig lang tid på å justere inn siktingen ennå. Men det går stadig fortere, og i går reddet hun skinnet mitt opptil flere ganger, også i litt nærkampsituasjoner der hun gikk bananas med MP5'n sin.

 

Er vel de færreste som har dame som liker Rainbow Six. Jeg har forsøkt å vise slike spill til dama mi, og hun liker ingen av dem. De spillene hun liker er Super Mario Bros., SingStar og Buzz. Hun liker å se på hvis jeg spiller noe hun synes ser moro ut, men hun vil ikke spille selv. Uansett greit for meg, så lenge jeg får spille selv :)

Lenke til kommentar
Det er som sagt ikke noen spesielle spill som passer for oss jenter. Alle liker forskjellige spill, men jeg vet at andre venninner av meg liker Guitar Hero, Viva Pinata: Party Animals og Scene It? ganske godt.

 

Hva med å la dama di prøve ut et Lara Croft: Tomb Raider spill? Alltid artig å spille kick-ass jente ;) Syns jeg i hverfall.

 

Skal prøve. Hun likte å se på mens jeg spilte Uncharted (samme type spill, men ingen jente i hovedrollen), så vi får se :)

Lenke til kommentar

Ok kan legge til andre spill jeg vet at mange jenter liker.

 

Amped 3 er bra. De liker det sålenge de klarer noen baner du ikke klarer osv. Om du er god i alt og hun suger så gidder hun ikke for hun føler seg dårlig.

 

Tony Hawk serien pleier å gå bra, men det nyeste spiller kan bli litt mye super trick opplegg.

 

Halo 3 i online mulitplayer. Singel player delen kan fungere, men som regel er multiplayer delen det de liker.

 

Pinball FX som du finner på Arcade. Med en gang de får noen millioner så er de solgt.

 

Zuma fungerer iblant hvis hun liker slike spill.

Lenke til kommentar

Jeg prøver å få min samboer til å bli med og spille mer, så jeg ønsket meg Scene It? til jul og fikk det av henne. Det spilte vi an stund men ble fort lei.. Hun gleder seg til Rock Band da. Og da jeg spilte Viva Pinata satt hun på PCen med pinataisland.info oppe og hjalp meg med achievementene, det likte hun godt.

 

Det hender hun hjelper meg med spill der man må være to for å få ach., og det gir henne en følelse av mestring jeg håper vil utvikle seg til en interesse for gaming generelt. Vi spiller for øvrig også Lego SW sammen innimellom og da koser hun seg :) Fine kjæresten!

 

Det er veldig mange spill på XBLA som jenter kan like, f.eks Puzzle Quest, Luxor 2 og andre strategi/puzzle-relaterte spill.

Lenke til kommentar
Jentespill? Guttespill? Spill er for alle på tross av kjønn og rase!

 

En jente kan nyte Gears of War like mye som en gutt :)

 

Tull. Den lavt utviklede Kvinnehjernen ville eksplodere av overstimulering. Hei. Hadet. Dette er 1952. :)

Gårsdagens som reddet dagen min :)

 

Kunne ønske at dama mi likte dataspill, men dessverre så var eksen hennes litt for hekta på CS. Kunne ønske vi kunne spilt mer sammen da jeg hater og se på TV, men hun syns spilling er barnslig

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...