Gå til innhold

Ønsker server administrasjon for liten bedrift


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Vi har en liten bedrift <10 ansatte, hvor vi har litt "uproffesjonellt" driftet en Dellserver med symantec backupløsning. Problemet vårt nå er at det viser seg at det ikke blir tatt backup og nettverket er generellt tregt, vi har også behov for VPN.

 

Konklusjonen er at det er fullstendig krise om systemet detter ut og vi får heller ikke brukt severen slik vi ønsker.Vi lurer derfor på om noen har/kan anbefale firmaer/enkeltpersonsforetak som kan løse problemene våre en gang for alle. Det dreier seg i hovedsak om en dugnad for å få alt opp å gå, og muligheten for muligheten for fleksibel problemløsning. Vi holder til i Oslo.

 

Mvh

 

Kristian

Endret av crownjewel
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er symantec backup exec (11d) til tape dere bruker? Bruker det her, og det fungerer meget bra. Skal sies at dette er cisco gbit-nett hele veien da, og det er nok en stor fordel. Tar 300gb backup på ca 3,5 time (på natta). Kanskje nettverket hadde vært tingen å oppgradere, for programmet ser jeg ingenting galt med. Og med ca 10 ansatte så blir det ikke så veldig stor jobb å legge opp gbit. Trengs bare noen som kan konfigurere, og cisco er dyrt

Lenke til kommentar

Takk for svar, ja det er backup til tape vi bruker noe som i utgangspunktet burde virke smertefritt, men iogmed han som satt det opp aldri har brukt programmet før og er VELDIG på hobbybasis trenger i noen til å kvalitetssikre systemet. Vi har også konkludert med at router / switcher er for trege. Noen som føler kallet? Gi meg en pm!

Endret av crownjewel
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 måneder senere...

Skyter du ikke litt høyt med den lista i forhold til behov/pris? Nå skal ikke jeg påstå at jeg kjenner behovene til trådstarter, men ut fra at de har driftet selv tipper jeg de vil få sjokk av et tilbud fra en av de store. Da er det ofte bedre å sjekke det lokale markedet for en mindre leverandør. Bare pass på å sjekke referanser godt, for det er mye rart der ute!

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg tviler på at noen gidder å ta noe slikt på dugnad. Ett større selskap kommer nok til å ta oppdraget for en eller annen plass imellom 10 og 20K spørs hvor lang tid de vurderer at det kommer til å ta å sette opp blandt annet VPN løsningen, regn med ca 1K pr. time inkl. mva fra ett mindre selskap, mer fra ett større. Det kan lønne seg å "leie" en IT avdeling for f.eks 2-3K/Mnd der de sørger for at backupløsningen deres går, så vet du også hvem du skal ringe når dere har IT problemer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...