Gå til innhold

Svindel og vås fra bidnett.no


Morro

Anbefalte innlegg

Annonseres som "fullverdig digitalt kamera". De som ikke er så teknisk opptatt forstår kanskje ikke at oppløsning og bildekvalitet er en hundredel av det som er vanlig på andre rimelige små kameraer.

 

Fra annonsen:

 

 

"Verdens minste digitalkamera! Tar digitale bilder, videosekvenser og kan til og med benyttes som webcam! Denne får du med deg over alt!

 

 

Dette er digital kameraet for deg som alltid ergrer deg over at du har glemt å ta med deg et kamera når du virkelig trenger det. Dette kameraet er så utrolig lite at det kan legges i lommeboka, festes til nøkkelkjedet, legges i veska eller i en hvilken som helst lomme. Det er så lite at det får plass tilnærmet hvor som helst. Så lite av omfang er det, at du kommer til å glemme å IKKE ta det med deg!

 

Liten av størrelse, men likevel et fullverdig digitalt kamera! Det har 16MB innebygget minne og tar opptil 152 bilder mellom hver gang du overfører bildene til en PC. Dette skjer via USB tilkobling, kabel for dette er inkludert.

 

Kameraet kan benyttes som webcam, og det tar også opp videosekvenser. Det innebygde minnet kan gjerne brukes som minnebank for datafiler du vil ha med deg.

 

Spesifikasjoner:

 

Verdens minste digitalkamera, måler kun 55 x 50 x 14 mm!

16MB minne, lager opptil 152 bilder!

Tar også opp videosekvenser!

Kan tilogmed benyttes som webkam, leveres med holder for monitor!

Max bildeoppløsning 320 x 240 pixel (CIF) "

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er endel firma som spiller hardt på folks uvitenhet når det gjelder slike ting, kanskje spesielt når det gjelder eldre brukere.

 

Blir provosert når jeg ser det, men tror egentlig ikke de gjør noe ulovlig. I tilfelle handler det om tolkning av ord og vendinger. Så og si etthvert mobilkamera er jo mye bedre enn det griene der.

 

Hvor mye skulle de ha for møkken?

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

OBS OBS OBS

 

Jeg var så nysgjerrig på slike nettauksjoner, at jeg ble sittende her en dag og by på ulike produkter hos Bidnett. I samme stund de hadde sin (24timers regel) avslutning på mine auksjoner, gikk jeg for å betale i den tro at varene ble sendt fra lageret.

 

Nå over EN MÅNED etterpå, sendte jeg inn krav om å få pengene tilbake etter å ikke ha mottatt varene. Det som da skjedde var uten å få svar, ble det sendt melding til posten=generert sporingslink på kolli/pakke. Når de så fikk levert inn pakken 2dager etterpå gikk posten sin gang og jeg har mottatt NESTEN alt jeg har betalt for. Av den grunn synes jeg ennå mitt krav om å få pengene tilbake burde stå vedlike.

 

Nysgjerrigheten lenge leve. Pakken er hentet på posten og pakket ut.

Må si meg enig og herved legge til på dette innlegget, her på diskusjon.no.

 

Jeg fraråder de fleste å handle produktene på bidnett, det meste virker å være billig dritt (unskyld språket) av det jeg nå har pakket ut.

Jeg kan komme med en nærmere beskrivelse/tilbakemelding når produkter er prøvd ut. -Første feelingen er iallefall ikke god for å si det mildt og ja dette minner mye om billige saker man får kjøpt på ala Nille osv.

 

--

 

Det som allerede kan nevnes over produktene hos bidnett er følgende:

- Produkter er nevneverdig av dårlig kvalitet

- Ikke ment til bruk i dette landet (krabbeteinene har for små hull - spiser da ikke krabber med skall under 6,5 bredde)

- Sjekk info (størrelse på leker mm nøye), disse er nok mindre enn du tror.

- Mye av sakene som auksjoneres bort; gøy der og da, men hva skal man med alt dette tullet.

- Fått også feelingen at mange auksjoner virker fake, hvor prisene på denne nettplassen har en unaturlig tedens i budøkningene..

 

Og tilslutt; dette er mine personlige synsvinkler etter å ha bydd/kjøpt/observert bruken, kundeservicen og produkter nå i ettertid.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Det er mulig noe av det de selger vil funke, men selger er teknisk analfabet - de vet ikke forskjell på LED-lys og infrarødt nattelys på kameraene + de reklamerer med "TV-funksjoner" på produkter: dette virker kanskje i kina, men IKKE i Norge (som har DVB MPEG4 h.264, evt DAB DMB i Oslo-området).

 

Men det værste syns jeg er at de ikke opplyser at det tar 2 måneder å få varene! Først bruker de 3-4 uker etter betaling til å 'validere' handelen, så går det 1 mnd i frakt fra kina før du får noe!!!

 

Kjøp da heller direkte selv fra Kina fra www.dealextreme.com (gratis frakt), eller finn en webshop i hong-kong, der har de forbruker-råd som hjelper om det er noe feil på varene.

Lenke til kommentar

Svært greit å ha en tråd for bidnett. Skulle hatt en tråd for qxl og Netthandel også.

 

Når det gjelder Bidnett har jeg handlet der uten å få noen som helst problemer.

Varene jeg vant ble sendt meg når de skulle.

 

Når det gjelder kvaliteten på det man kan by på varierer den, men det bør man være klar over på forhand.

Endret av reor
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...