Gå til innhold

FPS spill og console.


artaz

Anbefalte innlegg

Denne topicen er kanskje selvsvarende og unødvendig, men jeg har et litt generelt spørsmål ang. first-person shooter spill på consoler. Jeg er ikke en vant console spiller, spilte bare ps1 og etter det byttet jeg til pc og counterstrike i 4-5år.. Har nå kjøpt PS3 og med den ps3'en fikk jeg da med Resistance:FoM, dette spillet har jeg brukt ca tilsammen 15min på. Nå skal det sies at jeg kjøpte hovedsaklig PS3 for RPG og adventure spill + venne samvær. Men jeg blir kvalm og får mark av å prøve å sikte med ps3 sticken i FPS spill. Siktet hopper frem og tilbake mellom hodene og ting går slow.

 

Er det flere som ikke takler FPS spill på console eller er dette bare en vanesak?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er rett og slett ein vanesak. Det å gå rett fra FPS på PC til konsoll, det har eg stor forståelse for at folk sliter med. Gamepad blir aldri like kjappt og presist som mus og tastatur, og personlig syns eg PS3 kontrollen ikkje er like god å spille FPS spill med som 360. Stikkene er ikkje fullt så nøyaktige. Slik føler eg det ihvertfall, og andre føler det selvsagt motsatt.

 

Men å forvente at ein skal fikse kontrollene på 1,2,3 er vel optimistisk :) Du kan alltids invistere i denne her;

 

FragFX

 

Eg foretrekker FPS på konsoll faktisk, greire med alle knapper og funksjoner i mellom henda. Skal sies at eg har spillt FPS på konsoll siden PS1 ca. Selvfølgelig mye på PC også, men de siste årene har eg fallt fullstendig tilbake på konsoll spillng.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Jeg var i samme dilemma som trådstarter, klarte bare ikke å bli vant med styremetoden. Så fikk jeg hendene på Black til PS2 og etter noen minutter var jeg solgt. Knotet meg gjennom noen timer på spillet og der satt den.

 

Nå spiller jeg FPS spill på konsoll uten noen problemer. Det skal sies at PS kontrollen er notorisk dårlig for enkelte å spille med (for meg blant annet, stikkene og knappene sitter for uergonomisk til å ha en komfortabel spillstil) men du legger deg til en vane som fungerer.

 

Ta tiden til hjelp så skal du se at du blir like godt i FPS på konsoller som du kanskje er på PC :)

Lenke til kommentar

Spillt "pro" på bf og unreal i alle år, og kjøpte min første konsoll rett før jul. Etter mye mye slit i resistance fikk jeg endelig taket på det.. men jeg spiller ikke spill som COD4 og UT3 på konsoll, rett og slett fordi jeg hater å tape online, har ikke kjangs :D

 

Single-player går helt greit, gameplayet, historien osv oppleves bedre på konsoll hos meg.. større skjerm og mye bedre lyd, da kan jeg leve med litt dårlig aim :)

Lenke til kommentar

Bra at det ikke er bare jeg som føler at FPS spill på console er klønete da. Jeg kan skjønne til en grad history mode er greit på stor skjerm og med god lyd, men online multiplayer. Comon, jeg ville ha smasha den kontrolleren innen en kveld. Kan ikke se for meg at en med skikkelig konkuranse menneske(equals bad looser) kan game online fps spill på console.

 

Tror jeg må holde meg til pc når det kommer til fps spill, har tross alt brukt tusener av kroner på gaming utstyr der og. Du kan jo umulig få de samme syke fragsa uten mus?

Lenke til kommentar
Tro meg, du kan utarbeide noen sinnsyke skills med gamepad. Alle andre du spiller mot, bruker jo også gamepad.

helt sant, er bare det at når en ikke har spillt konsoll skyter siden Golden Eye på N64 så tar det tid å trene seg opp til en brukende nivå online, spiller ikke for å delta :p Så for min del er det pc som gjelder i online FPS, bare synd den begynner å dra på åra :)

Lenke til kommentar

Jeg holdt meg stort sett unna FPS på PS2, fordi jeg ikke fikset kontrollene..

Da jeg fikk meg Ps3 i statene, var det ikke mange god spill ute, så skaffet meg Resistance, og spilte det ganske mye.. Og merket at kontrollene ble bedre og bedre... Nå har jeg ingen problemer med FPS på konsoll.. Så, det er helt klart en vanesak.. :)

 

Det gjør jo også at jeg har veldig mye mer glede av 360'n også.. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...