Gå til innhold

Heroes Volume Three; Villians. [Amerikansk sendeskjema]


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

tipper han fåt tilbake kreftene igjennom det serumet. Siden det gir folk krefter som finnes innebygd i en (noe vi kan anta siden de får forskjellige krefter av det) vil Peter få sine tidligere krefter tilgjengelig. Kanskje han kun får den tilbake uten alt det han har fått fra andre han har møtt. Så slipper vi Peter som Sylar også..

Lenke til kommentar

Hvordan er det mulig at Arthur døde? Han kan jo regenerere. The Haitian var tross alt satt ut.

Jeg er også overrasket at forandringene i fortiden hadde så lite å si for fremtiden.

 

Var kult at Hiro ble mann igjen. Artig tvist med at han fikk katalysten. Dog, utrolig teit at han mistet både den og kraften sin med en gang. Kan telekinese hindre Hiro i å teleportere?

Sesong 1 slutter med at Sylar slenger Hiro mot noen bygninger, og så teleporterer han.

 

Godt å se at Claire ikke syter så mye i denne episoden, men faktisk er i stand til å være glad og smile.

 

Dog, jeg liker ikke retningen plottet har tatt. Å gi krefter til enkelte utvalgte har fører med seg så mange problemstillinger. Hvilke kriterier må man oppfylle for å være "verdig". Hvordan kontrollerer man hvilke personer som får hvilke krefter. Og viktigere, hvordan kontrollerer man disse personene?

 

Når de først skulle teste det ut i "sikre områder", kunne de valgt noe mer sikkert enn et lite glassbur. Hva om sersjanten hadde fått radioaktivitet?

 

Jeg er også skuffet over at Arthur døde så lett. Han er tross alt Mastermind'en og lederen av the "villains".

 

Sylar burde også forstå ting og ikke ha bruk for løgndetektorevnen. Hans evne er tross alt at han forstår hvordan ting virker.

Lenke til kommentar
Hvordan er det mulig at Arthur døde? Han kan jo regenerere. The Haitian var tross alt satt ut.

Jeg er også overrasket at forandringene i fortiden hadde så lite å si for fremtiden.

 

 

 

Haitian var der fremdeles allikevel....

 

Dessuten var det denne berømte kulen i hodet da... Som tar knekken på alle

Lenke til kommentar
Det eneste er at den må ut av det punktet bak i hodet.

 

Uansett har Claire aldri mistet katalysatoren selv om hun var død.

Claire har vel aldri hatt katalysatoren.

 

Men det kommer vel ann på om de nå endret fortiden, eller om nåtiden alltid har hatt den fortiden. Blir litt vanskelig det med tidsreiser...

Endret av trygveaa
Lenke til kommentar

Hmm, første halvdel var kul. Men syns scenen med Hiro og Arthur var ganske rar selv. Egentlig har Hiro den mest heftige evnen av alle. Han kunne bare teleport seg til Clare, deretter teleportert seg forover i tid.

 

Hadde Hiro kunne reist fritt i både tid og rom kunne han egentlig gjort hva han ville. At de hele tiden har puttet begrensninger på han i at han ikke klarer å kontrollere evnen ordentlig iblant (av kun manusgrunner virker det som) i motsetning til hos andre karakterer føler jeg beviser hvor mektig kraften hans hadde vært hvis den hadde fungert 100%

Endret av perman07
Lenke til kommentar

Det kan fortsatt hende at Arthur regenererer.. men det spiller ingen rolle føler jeg, jeg tolket nemlig scenen som at "the haitian" fokuserte alle blokkeringsevnene sine på arthur .. derfor fungerte sylar sine evner. Tolket det ikke som at the haitian var satt ut av spill.

 

Vi vet ikke om Claire faktisk har hatt catalysatoren... eller om Hiro har hatt den hele tiden... Det kan jo hende alle bare trodde det .. ? Kanskje litt longshot, men jeg husker ikke hvordan de alle begynte med å tro at hun hadde catalysatoren.

 

At Hiro ikke klarte å teleportere er jo fordi Arthurs kraft må være at han er "master of abilities" eller noe slikt. Dette ville iallefall forklare hvorfor han alltid klarer å utnytte evnene bedre enn de som hadde dem før ham.

 

Det som er utrolig teit i så måte er jo hvorfor i all verden tok ikke Sylar Arthurs ability ???? Den skal de få slite med å forklare :p

 

Edit : Jeg kom akkurat på en ting til ... hvis "the Haitian" holder regenereringsevnene til Arthur undertrykket mens han er skutt, så kan han sikkert gjøre det lenge nok til at han virkelig dør, og ikke lenger kan regenerere... kanskje det var akkurat det han gjorde.

 

Jeg ser jo også at Sylar ikke gidder å prøve på å ta kreftene til Arthur når the Haitian er der, det hadde jo ikke gått spesielt bra

Endret av snoemann
Lenke til kommentar
Jeg kom akkurat på en ting til ... hvis "the Haitian" holder regenereringsevnene til Arthur undertrykket mens han er skutt, så kan han sikkert gjøre det lenge nok til at han virkelig dør, og ikke lenger kan regenerere... kanskje det var akkurat det han gjorde.

 

 

Ja... Solformørkelsen tok jo slutt in the nick of time både for Claire og Zylar....

 

Så de dør nok skikkelig når Haitian stopper kreftene deres....

Lenke til kommentar
Jeg kom akkurat på en ting til ... hvis "the Haitian" holder regenereringsevnene til Arthur undertrykket mens han er skutt, så kan han sikkert gjøre det lenge nok til at han virkelig dør, og ikke lenger kan regenerere... kanskje det var akkurat det han gjorde.

Tror det ikke er noen tidsbegrensning på hvor lenge man kan være dø. Claire voknet jo opp mange timer etter at hun hadde dødd da hun ble voldtatt i sesong 1.

Lenke til kommentar

Noen som vet hva som "egentlig" skjer i denne serien?

 

Hvor kommer denne katalysator tingen fra og hva er det som gjør den så spesiell?

 

Har Claire aldri hatt katalysatoren? Som nevnt, var ikke hun "special"? Mistet hun katalysatoren? Er det mange katalysatorer i omløp? Ellers fint gjort av Hiro å legge ut til mora at han kan beskytte tingen for så å miste den to timer etterpå. GG Hiro.

 

Hva skjedde når Hiro og Arthur møttes i ørkenen? Arthur tok kreftene hans men han fikk ikke tid til å ta dem fra ham allikevel?

 

Hvorfor forsvinner claire i løse lufta? Arthur som driver med teleport to the future fra lang distanse?

 

Og iom at Hiro er trapped in the future, så er han jo teknisk sett i nåtiden bare at han er 16år eldre. Den Hiro som er fanget i fortiden er jo 10år gamle fortids Hiro. Og iom at Hiro nå er i fortiden, vil ikke 16år eldre Hiro være en plass i nåtiden. Og hva skjer med 16år eldre Hiro om 16år yngre Hiro kommer tilbake til nåtiden?

Time travel "logic" sucks :p

 

Ellers må jeg si jeg likte gamle Sylar bedre. Ond mann på jakt etter redemption var for meg mer underholdende enn ond mann på jakt etter "mat".

 

Når Sylar først er i siget og Haitian er sliten. Why not fyre av litt sånn telekinese og kutte opp hjerne når han først er der? Haitian er jo hans største trussel nå når han har blitt super bad igjen.

 

Men når man ser denne serien så er det best å ikke stille for mange spørsmålstegn ved tingenes gang.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...