Gå til innhold

Batterier


Anbefalte innlegg

Kameraet mitt går på vanlige AA batterier. Har kjøpt et sett med oppladbare Ni-MH batteriermed 1800mAh. Lurer på om det er forskjell på de ulike merkene med batterier også her. Ja det skal gi 1800mAh med strøm hvis det brukes kontunielig(og gjør det det?), men det gjør en jo sjelden. Det har egetlig ikke vært et problem når vi bruker kamera, men hvis det ligger avslått i flere dager med batteriene i, er det flatt når vi skal bruke det...... Så er det forskjell på merkene og i så fall hvilket merke bør jeg kjøpe?

 

Hva gjør dere når dere er på ferie? Har med lader OG adapter?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kameraet mitt går på vanlige AA batterier. Har kjøpt et sett med oppladbare Ni-MH batteriermed 1800mAh. Lurer på om det er forskjell på de ulike merkene med batterier også her. Ja det skal gi 1800mAh med strøm hvis det brukes kontunielig(og gjør det det?), men det gjør en jo sjelden.

Ja, det er nok forskjell på batteriene. Et bra 1600mAh-batteri kan i noen tilfeller ha bedre kapasitet enn et dårlig 1800mAh. Men husk at batteriet ikke har topp kapasitet før etter noen oppladninger.

www.batterier.net selger 2000mAh til 57,25kr.

 

 

Det har egetlig ikke vært et problem når vi bruker kamera, men hvis det ligger avslått i flere dager med batteriene i, er det flatt når vi skal bruke det...... Så er det forskjell på merkene og i så fall hvilket merke bør jeg kjøpe?

Rart problem. Hvis batteriene ligger i noen uker kan de bli utladet, men hvis det bare er snakk om dager skulle ikke det ha skjedd. Uansett, for å finne ut hva du bør kjøpe kan du ta en titt her:

Guide til batterier (hos Steves-Digicams)

Batteritest hos Imaging Resource (testen kan være litt gammel..)

Hva gjør dere når dere er på ferie? Har med lader OG adapter?

Jeg har ikke vært på ferie med kameraet mitt ennå, men jeg har ihvertfall kjøpt 2 sett 1800mAh batterier pluss en 1-times lader. Det burde holde for en stund.

Når batteriene koster ca 60 kr er det ikke så farlig om de over tid blir ødelagt av "hurtiglading" - da kjøper jeg bare nye. Men hittil har jeg ikke opplevd noe sånt.

 

Hva slags adapter tenkte du på?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...