Gå til innhold

Hva skjuler det seg bak din Ctrl+v?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg har nå i ca. 4 måneder hatt problemer med å puste. Det begynte brått, uten at jeg røyker (verken aktivt eller passivt) eller jobber med noe som kan utløse astma. Jeg har vært i sør-europa i noen år, og det var først etter jeg kom til Norge igjen at det begynte.

 

Det er slik at jeg tilsynelatende uten grunn plutselig føler at jeg ikke får nok luft, selv om jeg puster dypt inn. Da pleier jeg enten å gjespe eller ta dype åndedrag til jeg føler jeg får nok oksygen. Dette skjer uten at jeg anstrenger meg på noen måte - det kan skje mens jeg bare ligger i ro. Her om dagen fikk jeg ikke gjespet skikkelig, ble sittende i 10 minutter å gjespe. Jeg merker at det er lettere å ta et tilfredsstillende åndedrag i kald luft. Jo varmere det er rundt meg, dess vanskeligere er det å puste. For noen uker siden svimte jeg nesten av i dusjen pga. dampen fra det varme vannet. Jeg fikk ikke puste - ble svimmel og omtåket, klarte så vidt å holde meg på beina. Så snart jeg gikk ut av dusjkabinettet og fikk satg meg ned ble jeg med én gang klarere i hodet. Jeg blir også raskere anpusten enn jeg pleide når jeg er aktiv. Og så blir jeg sliten etter jeg har spist og er mett.

 

Jeg har lest en del om dette fenomenet på internett, men det er mange meninger rundt dette. Noen mener det kommer av stress/angst, andre mener det er astma eller lungesykdom, mens andre igjen mener det er hjertesykdom.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...