Gå til innhold

Småprat om/rundt Age of Conan


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+56132
Man kan ikke skippe Tortage, så den må du lenger ut på landet med.

Jeg kunne i allefall på min Conq. Er et teppe på baksiden av bygget når man er på vei til båten til WS hvor man kan hoppe til OT. Eller, var i allefall sist jeg sjekket (tre-fire uker siden).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+56132
Blir litt som å si; bare å skippe å levle til lvl 80, bare å begynne å raide med en gang.

Jeg skipper jo ikke i levler. Poenget er at man kan komme seg bort fra Tortage med en gang og dermed "skippe" den, men problemet blir jo da igjen at man er aaaaltfor lav level til å gjøre noe i Hyboria. Nå skal jeg ikke si at det fortsatt er der, men det var nå der en gang for meg :)

Lenke til kommentar

usikker på hva jeg skal rolle. Main er en barbar og digger den klassen, men synest at surv var et par hakk for dårlig og savnet å spille litt mer hybrid, så rollet shaman. men der savnet jeg dps igjen :/ 

 

 

 

Så no står jeg mellom Herald of Xotli og Conqueror. vist jeg ikke starter opp igjen med en av de 2 jeg spillte.

 

 

 

Hvordan er "skills" no, når jeg spillte AoC var skills ganske ubrukelig (eller mange av de var det)

Lenke til kommentar
Er det mulig og flytte til en annen server? Tenkte jeg skulle bruke denne "lag en ny lvl 50 char" og så flytte denne til en annen server. For jeg orker rett å slett ikke og lvle til 80 med all den gankingen på Fury. :p

Man har ikke mulighet til å flytte fra en til en annen server. Det kunne man bare gjøre nå i vinter, da det var servermerge.

 

Og den lvl 50 char må du vente med til patchen kommer, og den vet vi ikke når kommer.

Lenke til kommentar

Forsøk deg på en Assassin, sinnsykt morsom klasse å levle opp! Ganske mye micro-management med en Assassin, men du venner deg fort til det.

Funker veldig bra i grupper og PvP, men kan bli småvanskelig i PvE til tider grunn av lav hp noen ganger. Her skal det nevnes at du kan plassere featpoeng i forskjellige evner og komboer for å komme deg litt unna angrepene.

 

Anbefaler en Assassin!

Lenke til kommentar

det er ToS som ruler nå for tiden, så lenge det varer...noe må de nok gjøre med en klasse som i raid ligger på topp tre listen i dps, samtidig som man ligger på topp tre innen healing :new_woot:

 

Spillet blir jo kalt Age Of Casters, ikke uten grunn, så det kan jo være i bakhodet når man skal velge en klasse, men prøv forskjellige klasser i Tortage en liten stund før du bestemmer deg og velg en du liker.

Lenke til kommentar

Anbefaler Bear Shaman. Klarer du å slite deg igjennom de 20 første levlene, så er det en drøm å spille de siste 60 levlene.

 

Bear Shaman er ikke kjedelig å spille. Man må ha kontroll på mye, og er derfor fokusert hele tiden (i motsetning til en caster, som nesten bare spammer "firebolt").

 

Man kan gjøre god damage, pluss at man kan heale. Anbefaler denne klassen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...